ΠΟΕΔΗΝ: Ακόμα πληρώνεται ο πρώην διοικητής της Νίκαιας με τα πλαστά πτυχία

0

Κανονικά εργάζεται ο πρώην Διοικητής της Νίκαιας με τα πλαστά πτυχία όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της, τονίζοντας πως είναι σαφές πια ότι ο κος Μπούτος απολαμβάνει υπηρεσιακή ασυλία από την κυβέρνηση.

Ο πρώην διοικητής συνεχίζει παράνομα να πληρώνεται ως υπάλληλος από το Θριάσιο Νοσοκομείο, προσκομίζοντας αναρρωτικές άδειες, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Σημειώνει ότι θα έπρεπε να ανακληθεί ο διορισμός του, όπως συνέβη με τις καθαρίστριες και τους νοσηλευτές που προσκόμισαν πλαστά πτυχία.

Αναφέρει ότι η παραπομπή του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας που δεν έχει συσταθεί ακόμη είναι στάχτη στα μάτια και ότι δεν τέθηκε καν σε αργία για τα πλαστά πτυχία.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Τι έγινε ο πρώην Διοικητής της Νίκαιας με τα πλαστά πτυχία;
Συνεχίζει παράνομα να πληρώνεται ως υπάλληλος από το Θριάσιο Νοσοκομείο.
Φέρνει αναρρωτικές άδειες

Είναι σαφές πια ότι ο πρώην Διοικητής της Νίκαιας κος Μπούτος απολαμβάνει υπηρεσιακή ασυλία από την κυβέρνηση. Σωστά δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του από το Θριάσιο Νοσοκομείο για λόγους συνταξιοδότησης.
Όμως λόγω πλαστών πτυχίων με βάση το Ν.3528/2007 άρθρο 20 και τον ν.4305/2014, θα έπρεπε να ανακληθεί ο διορισμός του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και την 2η Υγειονομική Περιφέρεια και να αποσταλεί ο φάκελός του στην Εισαγγελέα. Όπως συνέβη με τις καθαρίστριες, τις Νοσηλευτές που προσκόμισαν πλαστά πτυχία.
Η παραπομπή του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας που δεν έχει συσταθεί ακόμη είναι στάχτη στα μάτια. Δεν τέθηκε καν σε αργία για τα πλαστά πτυχία.

Σήμερα ο κος Μπούτος είναι εγγεγραμμένος στη δύναμη του προσωπικού του Θριάσιου Νοσοκομείου. Φέρνει αναρρωτικές άδειες και πληρώνετε κανονικότητα από το Ελληνικό Δημόσιο.
Σας κοινοποιούμε την επανεγγραφή του κου Μπούτου ως υπαλλήλου του Θριασίου Νοσοκομείου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: skai.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here