Περπατώντας στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Λαμίας (φωτογραφίες- βίντεο)

Τι είδαν οι δημοτικοί σύμβουλοι

0

Αύριο Κυριακή, με την ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Λαμίας, ολοκληρώνονται οι εκδηλωσεις του Δήμου Λαμιέων για την Ευρωπαική Εβδομάδα Κινητικότητας.

Στο πλαίσο αυτών των εκδλώσεων Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι είχαν σημερα την ευκαιρία να περπατήσουν στο ιστορικό κέντρο της πόλης, να φωτογραφίσουν σημεία που χρήζουν ανάδειξης ή βελτιώσεων και να συνομιλήσουν με τους δημότες.

Στην πρωινή δράση συμμετείχαν ο αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος, Αμαλία Ποντίκα, Δημήτρης Κυρίτσης και Παναγιώτης Στασινός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Ρίζος, Κώστας Αναστασίου, Γιάννης Ζωγράφος, Γιώργος Παπανικολάου και ο κοινοτικός σύμβουλος της Λαμίας Βαγγέλης Δαμακόπουλος.

Η διαδρομή είχε ως αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας με τον κόσμο να χαιρετάει αλλά και να δίνει αιτήματα στους αυτοδιοικητικούς. Συνέχεια είχε η Πλατεία Λαού και συγκεκριμένα η ομάδα ανέβηκε τα σκαλία μπροστά από το πάλαι ποτέ “Ούζο Μέλαθρον” πίσω από το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη.

Στην συνέχεια οι Δημοτικοί σύμβουλοι έφτασαν μέχρι τους  μέχρι τις τελευταίες γειτονιές στα ριζά του Κάστρου, διασχύζοντας πολλά γραφικά στενάκια και διαδρομές που θέλουν ανάδειξη, και στο τέλος κατέβηκαν από την Εκκλησιών και μετά στην Όθωνος και στην Λαική Αγορά της Αγίου Νικολάου.

Από εκεί και αφού συνομίλησαν με πολίτες για τα προβλήματα των δρόμων και της καθαριότητας ακολούθησε διαδρομή μέχρι το κέντρο της πόλης όπου έγιναν και δηλώσεις:

Το επόμενο διάστημα περιμένουμε και τα ουσιαστικά αποτελέσματα αυτής της βόλτας με τις παρεμβάσεις που θα αποτυπωθούν μέσω έργων.

Δείτε φωτορεπορτάζ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here