Πελασγία: Θετικά τα πρώτα μηνύματα από το Υπ. Παιδείας

0

Ανταπόκριση από το Υπουργείο Παιδείας βρήκε σήμερα το απόγευμα η νέα Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου στο αίτημα του Λυκείου Πελασγίας για την λειτουργία των ομάδων προσανατολισμού.

 

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η κα Στεργίου έστειλε το θετικό μήνυμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την Υφ. Παιδείας κα Ζαχαράκη στην οποία παραβρέθηκε και ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς.

Κατά τη συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας, αρμόδια για την Α’βάθμια και Β’βάθμια εκπαίδευση, κ. Σοφία Ζαχαράκη, όπου συμμετείχε και ο βουλευτής Φθιώτιδας, κ.Γιώργος Κοτρωνιάς, δόθηκε οριστική λύση στο ζήτημα της λειτουργίας των ομάδων προσανατολισμού του Λυκείου Πελασγίας. Επιπλέον, συμφωνήσαμε στη δρομολόγηση μιας συνολικής και βιώσιμης λύσης. Ευχαριστούμε θερμά την Υφυπουργό Παιδείας καθώς και την Περιφερειακή Διευθύντρια Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης, κ. Μπενιάτα, για την ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα της περιοχής. Παράλληλα, συζήτησα εκτενώς με την Υφυπουργό για την ανάγκη αναβάθμισης των σχολικών υποδομών αλλά και της εκπαιδευτικής διαδικασίας στον Δήμο Στυλίδας. Το επόμενο διάστημα θα πάρω και σχετικές πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here