ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ ΛΑΜΙΑΣ : «Απύθμενο θράσος να επικαλείται ο κος Τσίπρας τον Άρη Βελουχιώτη…»

1

«Οργή και αγανάκτηση… « από το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Λαμίας για τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Λαμία και ιδιαίτερα στην αναφορά του στην Ιστορική Ομιλία του Άρη Βελουχιώτη σημειώνει σε ανακοίνωση της .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Eίναι εξοργιστικά τα όσα είπε ή παρέλειψε χθες ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας στην προεκλογική του ομιλία στη Λαμία.

Ο ηγέτης της ελληνικής ευρωατλαντικής Αριστεράς και αμερικανοΝΑΤΟϊκός «γεωπολιτικός μεντεσές» Βαλκανίων και Αν. Μεσογείου είχε το απύθμενο θράσος να επικαλεστεί την Εθνική Αντίσταση και τον Άρη Βελουχιώτη που έδωσαν τιτάνιο αγώνα με αντιιμπεριαλιστικό περιεχόμενο. Όποτε τους επικαλείται, λερώνει το όνομά τους!

Διακήρυξε σε όλους τους τόνους και το είχε γραμμένο στην πλάτη της εξέδρας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για τα συμφέροντα «των πολλών». Την ίδια ώρα, στη Βουλή, η κυβέρνησή του νομοθετούσε νέα «δωράκια» για λίγους, για τους επιχειρηματικούς ομίλους, σε συνέχεια εκείνων που ψήφισε την Τετάρτη στο περίφημο «αναπτυξιακό πακέτο ελάφρυνσης».

Ακόμα μνημόνευσε την «Εθνική Αναπτυξιακή Στρατηγική» που προβλέπει «χρήμα με ουρά» για τους μεγαλο-επιχειρηματίες, νέες διευκολύνσεις και κρατικές επιδοτήσεις, καθώς και τη δέσμευση ότι η στρατηγική αυτή θα συνεχίσει να υπηρετεί «τη στοχοθεσία και τις προτεραιότητες» των Ευρωπαϊκών Εξαμήνων. Δηλαδή των μνημονίων διαρκείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και η υποκρισία του κορυφώθηκε όταν κάλεσε για τη συγκρότηση «Προοδευτικής Συμμαχίας» στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ «αντέχει» και «βολεύεται» στον αντικομμουνισμό της, αφού έχει ως επίσημη θέση της την αντιδραστική «Θεωρία των δύο άκρων». Δηλαδή την εξίσωση του φασισμού με το σοσιαλισμό-κομμουνισμό. Ενώ μπορεί να συγχρωτίζεται και να αποφασίζει ομόφωνα μαζί με το Σαλβίνι, τον Όρμπαν, τον Κουρτς, τους Ουκρανούς εθνικιστές και φασίστες…

Όπως ακριβώς έκανε στις 9 του Μάη, Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, συνυπογράφοντας την ευρωενωσιακή Διακήρυξη του Σιμπίου στη Ρουμανία η οποία, μεταξύ άλλων, μιλά για λαούς που γκρέμισαν «το Σιδηρούν Παραπέτασμα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του προκαλούν ανατριχίλα σε όσους θεωρούν τον εαυτό τους προοδευτικό, αριστερό και πορεύονται στη ζωή τους με αρχές και αξίες. Προσβάλουν τη μνήμη των αγωνιστών, τους φίλους και τους απογόνους μαχητών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Όλοι αυτοί πρέπει να φροντίσουν να τον λούσει κρύος ιδρώτας στις 26 του Μάη δυναμώνοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Δήμους και την Περιφέρεια Στερεάς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ
    ΚΑΛ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΙΖΕΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here