Παρούσα και η Φθιώτιδα στο συλλαλητήριο της Αθήνας! (live)

2

Έπιασαν τόπο οι προτροπές του μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.Νικολάου για κάθοδο στην Αθήνα φθιωτών να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που διοργανώνεται το μεσημέρι στην Πλατεία Συντάγματος.
Τουλάχιστον τρία λεωφορεία έφυγαν το πρωί για την Αθήνα ενώ αρκετοί φθιώτες επέλεξαν να μεταβούν με ιδιωτικά αυτοκίνητα.
Η ημέρα είναι καλή και προσφέρεται για ταξίδια ενώ η Αστυνομία έχει λάβει μέτρα για την ομαλή κίνηση των αυτοκινήτων που μεταφέρουν διαδηλωτές στην Αθήνα όσο και για την επιστροφή τους που θα κορυφωθεί τις απογευματινές και βραδυνές ώρες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΗ ΣΥΖΗΤΑΣ! ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ; ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ; ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.

  2. Ο συντάξας του άρθρου μάλλον δεν είναι από την Φθιώτιδα. Η Ι.Μ. Φθιώτιδος ουδεμία κινητοποίηση έκανε για την Λαοσύναξη της Αθήνας υπέρ της Μακεδονίας μας.
    Μόνο λόγια. Η Ι.Μ. Κίτρους & Κατερίνης «κατέβασε» 25 λεωφορεία…
    Με μόνο λόγια δεν πείθετε ο φιλόχριστος Λαός, θέλει πράξεις & παραδείγματα…
    Συγχαρητήρια, στην Χριστιανική Εστία Λαμίας, που οργάνωσε την ¨κάθοδο¨ στην Αθήνα, αλλά & στους λίγους από όλη την Φθιώτιδα ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ (μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι & παιδιά), που παρά τις δυσκολίες & κινδύνους, συμμετείχαν στην μετακίνηση…αυτά για την αλήθεια των γεγονότων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here