Παρολίγον τραγωδία στο κέντρο της Λαμίας!

Απόπειρα δολοφονίας στην πιο "φυλασσόμενη" πλατεία της Λαμίας!

0

Μια νέα γυναίκα λίγο έλειψε να χάσει την ζωή της όταν της επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο ένας άνδρας το μεσημέρι στην Πλατεία Πάρκου και την τραυμάτισε στον λαιμό.

Είναι η πλατεία της ανομίας παρά τις συστάσεις της δημοτικής αρχής και τις διαβεβαιώσεις της Αστυνομίας η κατάσταση δεν έχει αλλάξει εδώ και δυο ή τρία χρόνια όπου έχουν τον πρώτο λόγο “εξουσίας” οι ρομά.

Αυτό συνέβη και σήμερα γύρω στις 3 το μεσημέρι.

Δυο άνδρες και μια γυναίκα καυγάδισαν μεταξύ τους λέγεται για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και σε μια στιγμή ένας 45χρονος αλλοδαπός πρόσφατα αποφυλακισθείς, με ένα ξυράφι (τύπου μπαρμπέρη) στο χέρι όρμησε στην 40χρονη γυναίκα καρφώνοντας την με το ξυράφι στο λαιμό.

Αιμόφυρτη εκείνη και ο άλλος άνδρας καλούσαν σε βοήθεια με αποτέλεσμα να σπεύσουν οι άνδρες του ΕΚΑΒ που σταθμεύουν στην Πλατεία και να την μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Ευτυχώς ο δράστης δεν έκοψε κάποια καρωτίδα της γυναίκας.

Αγνωστο είναι αν ο δράστης συνελήφθη.
“Που θα πάει θα μας σφάξουν όλους οι έμποροι ναρκωτικων που δρουν ανεξέλεγκτα ακόμη και μέρα μεσημέρι κάτω από την μύτη της Αστυνομίας θα κλείσουμε τα μαγαζιά μας” λένε οι επαγγελματίες της Πλατείας και έχουν δίκιο οι καθημερινές εικόνες είναι εύγλωττες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here