ΠΑΕ Βόλος: «Ο Τσαμούρης και οι αποφάσεις του διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα»

2

Αιχμές κατά της διαιτησίας του Τσαμούρη άφησε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Βόλος, η οποία κάνει λόγο για ένα πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα σε βάρος της Λαμίας που δεν δόθηκαν και καλεί την ΚΕΔ να εξετάσει αν υπήρχε σκοπιμότητα στις αποφάσεις του.

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του διαιτητή Τσαμούρη στο ματς κόντρα στη Λαμία έχουν οι άνθρωποι του Βόλου.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η ΠΑΕ πήρε θέση, θεωρώντας ότι ο ρέφερι από το σύνδεσμο Πειραιά «έκλεισε τα μάτια» σε μία περίπτωση πέναλτι σε ανατροπή του Γέντρισεκ από τον σκόνδρα καθώς και σε κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε σε βάρος της Λαμίας, καλώντας παράλληλα την ΚΕΔ να εξετάσει αν υπήρχε δόλος στις αποφάσεις του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Βόλος:

«Μέχρι σήμερα ουδέποτε διαμαρτυρηθήκαμε για διαιτητικές αποφάσεις αν και υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου η ομάδα μας αδικήθηκε. Και δεν το πράξαμε όχι λόγω αδυναμίας αλλά γιατί πιστεύουμε ότι κάτι καλό γίνεται στην Ελληνική διαιτησία.

Ωστόσο σήμερα ο διαιτητής Τσαμούρης… έκλεισε τα μάτια σε ένα καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και σε μία κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Λαμίας.

Είναι λυπηρό που ένας νέος διαιτητής δεν καταλόγισε δύο ξεκάθαρες παραβάσεις που σίγουρα θα διαμόρφωναν διαφορετικά το τελικό αποτέλεσμα.

Ελπίζουμε η σημερινή κάκιστη διαιτησία εις βάρος της ομάδας μας να είναι η τελευταία.

Τέλος, καλούμε τους ιθύνοντες της ΚΕΔ να εξετάσουν προσεκτικά τη σημερινή διαιτησία του κ. Τσαμούρη, ώστε να διαπιστώσουν αν υπήρχε σκοπιμότητα στις αποφάσεις του».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε, όχι & αδικήθηκες κ. Μπέο, η Λαμία ποτέ δεν έχει βοηθηθεί…μόνο αδικηθεί.
    Πάντως ο Τ/Σ OPEN σας «δικαίωσε», αλλοίμονο, ο ιδιοκτήτης του σας έχει «δανείσει» 5 παίκτες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here