Παγίδα θανάτου: Ο άνδρας της τη σκοτώνει στο ασανσέρ που κατέφυγε (βίντεο)

0

Στο βίντεο αρχικά διακρίνεται η Τατιάν Σπίντζερ να προσπαθεί να διαφύγει από το σύζυγό της Λούις Μανβελέρ σε ένα υπόγειο γκαράζ – Προσοχή σκληρές εικόνες.

Τις αγωνιώδεις τελευταίες στιγμές μιας γυναίκας που φέρεται ότι δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Βραζιλία δείχνουν πλάνα από βίντεο κλειστού κυκλώματος που είδε τη δημοσιότητα στη Βραζιλία.

Στο βίντεο αρχικά διακρίνεται η Τατιάν Σπίντζερ να προσπαθεί να διαφύγει από το σύζυγό της Λούις Μανβελέρ  σε ένα υπόγειο γκαράζ. Η 29χρονη γυναίκα καταφεύγει σε έναν ανελκυστήρα που μετατρέπεται όμως σε «παγίδα θανάτου» γι’ αυτή, καθώς ο 32χρονος σύζυγός της διακρίνεται να την προφταίνει, να τη γρονθοκοπεί και να την κλωτσάει προτού τη στραγγαλίσει μέχρι θανάτου. Κατόπιν, ο συζυγοκτόνος φαίνεται να πετάει το άψυχο κορμί της από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού της.

Το ζευγάρι φέρεται να άρχισε να μαλώνει όταν η Σπίντζερ βρήκε φωτογραφίες μιας άλλης γυναίκας στο κινητό του Μανβελέρ.

Ο λέκτορας βιολογίας υποστήριξε στην κατάθεσή του στην αστυνομία ότι η γυναίκα του αυτοκτόνησε, ωστόσο οι ιατροδικαστές ανέφεραν ότι η νεαρή δικηγόρος στραγγαλίστηκε. Ο 32χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης.

Πηγή:skai.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here