Πήρε προέγκριση από το Πράσινο Ταμείο το έργο ανάπλασης της Πλατείας Πάρκου

2

Με μια ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο FB ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης ενημερώνει για την εξέλιξη του σχεδιασμού ανάπλασης της Πλατείας Πάρκου. Ενός έργου προϋπολογισμού 1,2 περίπου εκατομμυρίων ο φάκελος του οποίου πρόσφατα κατατέθηκε για έγκριση χρηματοδότησης στο Πράσιν Ταμείο.Εξασφαλίσαμε άμεσα την προέγκριση,ενημερώνει ο κος Σταυρογιάννης και προχωράμε .

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η Πλατεία Πάρκου, ένα σημείο αναφοράς κάθε δημότη και επισκέπτη της Λαμίας, έχει αποτελέσει τους τελευταίους μήνες, αντικείμενο εκτενούς και αμφιλεγόμενης συζήτησης.
Σχεδιάσαμε λοιπόν την ανάπλασή της, ένα έργο ύψους 1.150.000 ευρώ, και την καταθέσαμε στο Πράσινο Ταμείο για χρηματοδότηση.
Πλέον είμαστε ακόμα πιο κοντά στην υλοποίησή της, αφού το έργο πήρε την προέγκριση χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο.
Προχωράμε με έργα και όχι με λόγια, κάνοντας το όραμα μας πράξη.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι καλό να γίνονται έργα που αναβαθμίζουν την πόλη μας. Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε το ΣΥΡΙΖΑ για την «συνδρομή» στο πράσινο ταμείο?
    Πιστεύω να προβλέπεται αντικατάσταση των υπαρχόντων νεραντζιών, με δένδρα που κρατούν λίγο ίσκιο για το καλοκαίρι….έχουμε νεραντζιές στην πλ. Ελευθερίας.
    Τώρα αν θα φύγουν οι συγκεκριμένοι «παραβατικοί» άνθρωποι που φροντίζουν να λερώνουν & υποβαθμίζουν την πλατεία, λόγω της ανακατασκευής? δεν το νομίζω…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here