Πέθανε ιδιοκτήτης Ραδιοφωνικού Σταθμού!

0

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας μετά από έμφραγμα που υπέστη το προηγούμενο Σάββατο, ο ιδιοκτήτης και ραδιοφωνικός παραγωγός Άκης Σαμαρτζής του “Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ” Άκης Σαμαρτζής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άκης Σαμαρτζής, ένιωσε αδιαθεσία το προηγούμενο Σάββατο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλευόταν με διαπιστωμένο έμφραγμα που υπέστη, μέχρι και σήμερα, οπότε και άφησε την τελευταία του πνοή.
Όπως έγινε γνωστό από τον φιλικό του περίγυρο, ο Άκης Σαμαρτζής, είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και επρόκειτο να κάνει επέμβαση στο Πανεπιστημιακό, αλλά δεν πρόλαβε. Στη ΜΕΘ της Καρδιολογικής που νοσηλευόταν περίμεναν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του για να τον κάνουν διακομιδή στο Πανεπιστημιακό.

Είχε σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε Κολέγιο της Θεσσαλονίκης, με τον αδελφό του Παναγιώτη είχαν την επιχείρηση με τζάμια και ήταν συνιδιοκτήτες του “Ράδιο Ακρόαμα” από το 1989 που ξεκίνησε να λειτουργεί.
Ο Άκης Σαμαρτζής, έδινε καθημερινά το ραντεβού με τους ακροατές του “Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ” αναλύοντας την επικαιρότητα, ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην περιοχή μας, όπως και στο συνδικαλιστικό τομέα, με την ίδρυση του τοπικού συλλόγου ιδιοκτητών. Ήταν παντρεμένος.

Η είδηση πάντως για τον ξαφνικό θάνατό του, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πόλη, καθώς συγγενείς, φίλοι και γνωστοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Άκης Σαμαρτζής έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά τους.
ΠΗΓΗ magnesianews.gr/
Ο Ακης Σαμαρτζής κατάγονταν από την Φθιώτιδα αλλά από πολύ μικρός είχε μετακομίσει η οικογένεια του στον Βόλο.
Ηταν ιδιαίτερα φιλικός και συνεργάσιμος όσες φορές είχαμε επικοινωνήσει μαζί του για διάφορα θέματα του χώρου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here