Ο Χρήστος Σταϊκούρας στον FM-1 για την Συμφωνία των Σκοπίων και την στάση της ΝΔ

0
Θα μπορούσαμε να είχαμε λύσει το εθνικό ζήτημα με την μετονομασία του Κράτους των Σκοπίων στα πλαίσια συναίνεσης και πολιτικής συνεννόησης αλλά δυστυχώς ο κος Τσίπρας για τους δικούς του λόγους αποφάσισε μόνος του να προχωρήσει στη Συμφωνία των Πρεσπών με αρνητικό ισοζύγιο για τη χώρα μας ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας. Με την στάση της αυτή κατάφερε να διχάσει και τον ελληνικό λαό αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης,πρόσθεσε.
Η αλήθεια είναι, τόνισε ο πρώην υπουργός, ότι αν κυρωθεί από τη Βουλή η Συμφωνία χάρη και της συγκυριακής πλειοψηφίας που εξασφαλίζει ο κος Τσίπρας δυσκολεύει και η δική μας θέση όταν γίνουμε κυβέρνηση να επανορθώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της Συμφωνίας.
Δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση με τη Συμφωνία των Πρεσπών υποθηκεύει εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Ο κος Τσίπρας με τη Συμφωνία αυτή δίδει εν λευκώ διαβατήριο στα Σκόπια να εισέλθουν στο ΝΑΤΟ και απομένει η είσοδός τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάτι για το οποίο μπορούμε αν είμαστε η επόμενη κυβέρνηση να το διαχειριστούμε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον ,ξεκαθαρίζει ο κος Σταϊκούρας.


Online recording software >>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here