Ο Φάνης Σπανός στην «Food Expo Greece» . Στερεά Ελλάδα – Πάρε μια γεύση

0

Την έκθεση «Food Expo Greece» επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, συνοδεύοντας τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για 4η συνεχή χρονιά με 52 εκθέτες σε ομαδικό και ατομικά περίπτερα, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να αναδείξουν ποιοτικά προϊόντα γαστρονομίας  και να προσελκύσουν αγοραστές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, παρουσιάστηκε και ο γαστρονομικός οδηγός της Περιφέρειας, «Στερεά Ελλάδα – Πάρε μια γεύση» με ταυτόχρονη διαδραστική παρουσίαση των προϊόντων και του γαστρονομικού πολιτισμού της περιοχής.

Ο Φάνης Σπανός αφού συνομίλησε με όλους τους εκθέτες και προλόγισε την έκδοση στην ειδική εκδήλωση, δήλωσε:

«Η Στερεά Ελλάδα πέρα από τουριστικό, αποτελεί και εξαίσιο γαστρονομικό προορισμό. Το μεράκι των ανθρώπων σε συνδυασμό με τον αγροδιατροφικό μας πλούτο κάνουν τα προϊόντα μας ακαταμάχητα και, φυσικά, όλο και περισσότερο ανταγωνιστικά. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους αυτούς βοηθώντας τους να τα τοποθετήσουν στα ψηλότερα ράφια των καλύτερων αγορών του κόσμου. Καλοτάξιδο, λοιπόν,  το βιβλίο μας και καλό ταξίδι στις υπέροχες γεύσεις της Στερεάς».   

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here