Ο Τόλης Παπαποστόλου για την μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Φθιώτιδας

0

Φίλες και Φίλοι,
Στην ζωή μου έχω μάθει όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν αποτέλεσε ούτε αυτοσκοπό ούτε μέσο κάλυψης παντός είδους αναγκών.

Αντίθετα, ο αξιακός μου κώδικας, οι αρχές με τις οποίες με ανέθρεψαν και η αγάπη για τον τόπο μας, για την Φθιώτιδα και την Ελλάδα μας, αποτελούσαν πάντα και θα αποτελούν για πάντα τους παράγοντες που επηρεάζουν την συμπεριφορά μου όντας ενεργός πολίτης.

Επέλεξα να είμαι επαγγελματικά, κοινωνικά και πολιτικά αυτόνομος και αυτοδημιούργητος. Επέλεξα να παλεύω με τις δικές μου δυνάμεις, να στέκομαι στα δικά μου πόδια, να «εξαρτώμαι» και να «δεσμεύομαι» μόνο από τους συμπολίτες μου που πιστεύουμε σε κοινές αξίες και οράματα. Δεν ένοιωσα ποτέ ότι μου «χρωστούν» αλλά αντιθέτως εγώ χρωστάω στον Τόπο μου.

Αντλώ δύναμη από την δική μου οικογένεια, τους πολλούς παλιούς και νέους φίλους, τους νέους ανθρώπους που βιώνουμε κοινά προβλήματα και έχουμε κοινές ανησυχίες.

Στην παραταξιακή μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τα πολλά επόμενα που έρχονται, η εντιμότητα, η ειλικρίνεια, το θάρρος και η κουλτούρα συνολικής προόδου παραμένουν σταθερά ο οδηγός μου.

Είμαι υπερήφανος που όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι συστηματικά για την προώθηση των Ιδεών και Αρχών της Παράταξης, στις οποίες πιστεύω βαθιά και διαχρονικά.

Είμαι τυχερός, γιατί στις συναντήσεις μας σε όλο το Νομό γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που με τιμούν με την φιλία και στήριξή τους, ενημερώθηκα για διάφορα τοπικά ζητήματα τα οποία και ανέδειξα και συμβάλλω με τις δυνάμεις μου ώστε να εκπροσωπείται ο Νομός και το συνολικό καλό των συμπατριωτών μου.

Είμαι ευγνώμων σε όλες και όλους όσοι εξέφρασαν την συμπαράστασή τους και απέδειξαν εμπράκτως την στήριξή τους στην πιθανή υποψηφιότητά μου. Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των Εθνικών εκλογών δεν αποτελεί το μοναδικό μέσο εκπροσώπησης της Φθιώτιδας και ειδικά της νέας γενιάς, της δικής μου γενιάς!

Η μάχη της γενιάς μας, η προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον όπως το ονειρευόμαστε αποτελεί για εμένα υποχρέωση και αυτό που έχω να πω είναι ότι «Τώρα ξεκινάμε κοιτώντας μπροστά!»

Αυτή η περίοδος ήταν ξεχωριστή, με έντονες στιγμές και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας.
Θέλω και από εδώ να εκφράσω το πιο ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα και το έδειξαν ακόμη και με την καλοπροαίρετη κριτική!

Δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω όλη αυτή την περίοδο χωρίς την υπομονή, την αμέριστη κατανόηση και την πολύπλευρη υποστήριξη από την οικογένειά μου, τους γονείς μου, τα 3 αδέρφια μου και τη σύντροφο μου.

Στην εκλογική αναμέτρηση που έρχεται δεν περισσεύει κανείς!

Είναι η ώρα των εθνικών επιλογών, είναι η στιγμή για την μεγάλη πολιτική αλλαγή, είναι τώρα που οφείλουμε να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για μια Ελλάδα καλύτερη με τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον Πρωθυπουργό που θα πάει την Ελλάδα μπροστά κάνοντας πράξη αυτά που η κοινωνία μας έχει ανάγκη!
Καλή επιτυχία σε όλους τουσ υποψηφίους.

Με ειλικρινή εκτίμηση,
Τόλης Παπαποστόλου
Ένας από τους πολλούς της γενιάς μας,
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here