Ο Στέργιος Πιτσιόρλας στα Θεοφάνεια στον Γοργοπόταμο

Θα εγκαινιάσει τον νέο τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης Λαμίας

0

Εκδήλωση για τον Αγιασμό των Υδάτων και εγκαίνια του νέου τροφοδοτικού αγωγού Λαμίας από τις πηγές Γοργοποτάμου,οργανώνεται από τον Δήμο Λαμιέων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε,φέτος δίνεται ιδιαίτερη επισημότητα στον Αγιασμό παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κου Νικολάου και του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα ενώ αλλάζει και η ώρα της τελετής που αντί της 10ης πρωινής που γινόταν πάντα θα γίνει στις 12 το μεσημέρι.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, η Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας και η Τοπική Κοινότητα Γοργοποτάμου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό των Θεοφανίων και την τελετή Αγιασμού των Υδάτων που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12.00 στο Γοργοπόταμο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Νικολάου.

Στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσει η τελετή εγκαινίων του νέου τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης Λαμίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα.

Πρόγραμμα εορτασμού:

08.30: Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής,

11.10: Πέρας προσέλευσης επισήμων,

11.15: Έναρξη Αγιασμού στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής,

11.45: Αναχώρηση πομπής από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας,

12.00:  Έναρξη τελετής Αγιασμού των Υδάτων,

12.20: Τελετή εγκαινίων του νέου τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης Λαμίας από τις πηγές Γοργοποτάμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here