Ο Παναγιώτης Κυριάκου υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα

0

Την υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα ανακοίνωσε ο δικηγόρος Παναγιώτης Κυριάκου.

Χαρακτηριστικά τονίζει:

«Φίλες και φίλοι,

με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, κατόπιν πρότασης που μου υποβλήθηκε, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, η χώρα έχει εισέλθει σε παρατεταμένη ανεπίσημη προεκλογική περίοδο, ενώ το διακύβευμα και αυτών των εκλογών είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Βιώνουμε καθημερινά συνθήκες πολιτικής και κομματικής αποσταθεροποίησης στον βωμό ιδιοτελών συμφερόντων.

Η μοναδική απάντηση στον κυκεώνα αυτό, μπορεί και πρέπει να είναι μία ισχυρή Κεντροαριστερά την οποία εκφράζει ουσιαστικά, μόνο το Κίνημα Αλλαγής.

Ακριβώς για τον λόγο αυτό κι επειδή όλα αυτά τα χρόνια ο δημόσιος πολιτικός μου λόγος ήταν στιβαρός, ζητώ στην βάση της αξιοπιστίας αυτού, την εμπιστοσύνη σας.

Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου και από κοινού να δώσουμε τον δικό μας αγώνα για την επάνοδο της χώρας στην κανονικότητα.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Λ. Κυριάκου

Υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Ν. Φθιώτιδας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here