Ο Γιάνης Βαρουφάκης στο studio του ΛΑΜΙΑ FM-1(video)

0

Όχι σε συνθηκολόγηση με διαδικασίες που ερημοποιούν την χώρα μας,δήλωσε και από την Λαμία ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Το ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον γραμματέα του Γιάνη Βαρουφάκη, την ευρωβουλευτή και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα και υποψήφιους ευρωβουλευτές βρέθηκαν την Μεγάλη Δευτέρα στη Λαμία για την πολιτική εκδήλωση που οργάνωσαν εν όψη ευρωεκλογών του κόμματος .

Στο studio του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο κος Βαρουφάκης μίλησε για την περίοδο της υπουργίας του για το 2015,για τις διαψευσθείσες προσδοκίες στην συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα και το ΜέΡΑ25 που έχει αναφορά και συνεργασία σε 12 χώρες της ΕΕ με την Ευρωπαϊκή Άνοιξη.

Το ΜέΡΑ25 απαντά στα προβλήματα της πατρίδας μας με το μοναδικό ρεαλιστικό πρόγραμμα, ριζικών αλλά εφαρμόσιμων πολιτικών, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη τόνισε ο κος Βαρουφάκης . Ο ίδιος για καθαρά πρακτικούς λόγους θα είναι υποψήφιος στην Γερμανία.Θέλω να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για τις εθνικές εκλογές  ,αφού ο πρωθυπουργός μπορεί να τις ανακοινώσει άμεσα εξήγησε,ξεκαθαρίζοντας πως όταν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές θα παραιτηθεί από το Ευρωκοινοβούλιο για να ασχοληθεί με τα εσωτερικά της χώρας.

Η συζήτηση μαζί του έκλεισε με την προτροπή προς τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές καθώς είναι οι κρισιμότερες για την Ευρώπη.ν Ελλάδα θα παραιτηθεί από την
Γερμανία και θα είναι υποψήφιος στην Ελλάδα με το κόμμα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here