Ο ένας στην φυλακή και ο άλλος συνέχιζε να ασελγεί στην 24χρονη ΑΜΕΑ στην Πελασγία!

Ιστορία απόλυτης φρίκης στην Ανατ.Φθιώτιδα!

0

Πρωτοφανείς καταστάσεις που δείχνουν πόσο αδίστακτοι άνθρωποι υπάρχουν ,ειδικά στις μικρές κλειστές κοινωνίες αποκαλύπτονται στο μικρό τοπικό διαμέρισμα του Δήμου Στυλίδας στην περιοχή της Πελασγίας.
Την ώρα που ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσιζαν την προσωρινή κράτηση του 74χρονου γείτονα που συνελήφθη ότι ασελγούσε σε βάρος της 24χρονης ΑΜΕΑ, τις ίδιες ημέρες ένας άλλος ηλικιωμένος επίσης γείτονας και συγγενής μάλιστα, κατηγορείται ότι συνέχιζε να κάνει το ίδιο σε βάρος του 24χρονου κοριτσιού.
Ειδικότερα σήμερα το πρωί συνελήφθη στο ίδιο χωριό ένας 63χρονος και μάλιστα θείος του θύματος που είχε την ευχέρεια να μπαινοβγαίνει στο σπίτι που διέμεναν η 24χρονη και η επίσης ΑΜΕΑ αδελφή της με την ηλικιωμένη γιαγιά τους έκανε το ίδιο με τον 74χρονο προφυλακισμένο χωριανό του.
Η 24χρονη κατά την κατάθεση της με την βοήθεια ψυχολόγου για την πρώτη περίπτωση του 74χρονου άφησε κάποιες αιχμές ότι την κακοποιούσε και άλλο πρόσωπο με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή περαιτέρω έρευνας της υπόθεσης και δυστυχώς αποκαλύφθηκε όλη η έκταση και η φρίκη της υπόθεσης.
Ο 63χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Λαμίας και πήρε τριήμερη προθεσμία να απολογηθεί και ως τότε παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here