Ολονύχτιο θρίλερ σε κατασκηνώσεις στην περιοχή Αμφίκλειας!

1

Τεράστια επιχείρηση των αρχών στην περιοχή του Παρνασσού για να σωθούν 258 άτομα μέλη δύο θερινών κατασκηνώσεων μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς κοντά στην Φτερόλακα πιθανόν από κεραυνό.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης εκδηλώθηκε πυρκαγιά όπου εκεί κοντά λειτουργούν δύο παιδικές κατασκηνώσεις.
Οι κατασκηνωτές με φροντίδα του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στα κτήρια του Γυμνασίου και Λυκείου της Αμφίκλειας και το κλειστό Γυμναστήριο Αμφίκλειας,η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.
134 κατασκηνωτές βρίσκονταν στην Χριστιανική Κατασκήνωση Απ.Παύλος και 124 στο κατασκηνωτικό κέντρο προσκόπων Δημήτριος Αλεξάτος στην Περδικόβρυση Φθιώτιδας οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο κλειστο Γυμναστήριο Αμφίκλειας.
Στο μέτωπο της πυρκαγιάς έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ η δυνατή βροχή που έπεσε τις πρωινές ώρες συνέβαλε στο να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.
Προς στιγμή επικράτησε γύρω στις 3 το πρωί πανικός στην Αμφίκλεια επειδή κάποιοι χτυπούσαν τις καμπάνες των εκκλησιών. Πολλοί πήραν τα αυτοκίνητά τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή αναστάτωση στην κωμόπολη και να δυσκολευτούν να κινηθούν τα πυροσβεστικά μέσα αλλά και τα λεωφορεία που μετέφεραν τους κατασκηνωτές.
Την νύχτα σημειώθηκε αναζωπύρωση στο πύρινο μέτωπο της Δίβρης αλλά αρκετά μακριά από τον οικισμό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here