Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη και Μπακογιάννη από την Λαμία!

2

Δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ και προσωπικά κατά του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του απερχόμενου Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε απόψε από την Λαμία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Η ομιλία έγινε σε αυστηρά περιφρουρούμενο και περιφραγμένο χώρο στην βόρεια πλευρά της Πλατείας.
Ο κ.Τσίπρας λίγο νωρίτερα περπάτησε σε ένα τμήμα της οδού Ρήγα Φεραίου χαιρετώντας πολίτες που συναντούσε, περιστοιχιζόμενος από βουλευτές από όλους τους Νομούς της Στερεάς Ελλάδας,κομματικά στελέχη και πλήθος αστυνομικών με πολιτική περιβολή, προφανώς για λόγους ασφαλείας όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις.
Δρακόντεια ήταν τα μέτρα Ασφαλείας και στις πολυκατοικίες γύρω από την Πλατεία Πάρκου,στις ταράτσες υπήρχαν ακροβολισμένοι αστυνομικοί με πολιτική περιβολή ενώ αστυνομικοί υπήρχαν και στις εισόδους των πολυκατοικιών.
Από τις 6 το απόγευμα είχαν αποκλεισθεί κυκλοφοριακά με την τοποθέτηση λεωφορείων της Αστυνομίας, οι δρόμοι Αγίου Νικολάου, Καποδιστρίου, Καραγιανοπούλου,Κολοκοτρώνη, Σατωβριάνδου, Δροσοπούλου και περιμετρικά όλη η Πλατεία.
Στην Πλατεία Πάρκου τον πρωθυπουργό ανέμεναν και χειροκρότησαν θερμά πολίτες όχι μόνο από την Λαμία αλλά και από την Βοιωτία,την Φωκίδα και την Εύβοια που κινήθηκαν με ιδιωτικά μέσα και 7-8 λεωφορεία.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός της πολυπληθούς παρουσίας Ρομά που προσήλθαν στην συγκέντρωση με σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενοι όπως δήλωσαν κάποιοι εξ αυτών που ρωτήθηκαν, από την Βοιωτία και ειδικότερα από το Πυρί των Θηβών,καθώς και από την Καμηλόβρυση,τον καταυλισμό της Ανθήλης κ.α.
Γιαυτό και ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία των Ρομά τονίζοντας ότι “εμείς στηρίζουμε όλους τους πολίτες αδιακρίτως φυλής και χρώματος του δέρματός τους…”
Τον κ.Τσίπρα προλόγισε ο Γραμματέας της Ν.Ε.Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Σακελλάρης ενώ κλήθηκαν να χαιρετίσουν την συγκέντρωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Αυστηρά αυτοδιοικητική η τοποθέτηση του κ.Στασινού, αμιγώς φιλοκυβερνητική η σύντομη ομιλία του κ.Αναγνωστάκη.
Παρακολουθείστε εδώ την ομιλία του πρωθυπουργού…

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here