Οι μαθητές έκαναν πράξη το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης αυτά τα Χριστούγεννα!!

0

Με αφορμή την ιδέα της δασκάλας τους  Ανθής Μπαμπά οι μαθητές της Ε΄ τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας διέθεσαν σε bazaar που έγινε στο σχολείο τους στολίδια και χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που έφτιαξαν με την φαντασία και την ευρηματικότητά τους από υλικά ανακύκλωσης και το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν το διέθεσαν  για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Αρρένων Λαμίας το οποίο επιτελεί τεράστιο κοινωνικό έργο σε μια δύσκολη εποχή.

Προς την ίδια κατεύθυνση κι ενισχύοντας την πρωτοβουλία των μαθητών ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας συνέβαλε οικονομικά στην φιλανθρωπική δράση της Ε τάξης και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 συνοδεία του διευθυντή του Σχολείου  κ. Τάκη Παναγιώτη και της δασκάλας κ. Ανθής Μπαμπά επισκέφτηκε το χώρο του Ορφανοτροφείου Αρρένων όπου οι μικροί μαθητές προσέφεραν με πολύ χαρά το ποσό που συγκεντρώθηκε.

Ο Σύλλογός Γονέων & Κηδεμόνων συγχαίρει τους μαθητές της Ε΄ Τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου και τη δασκάλα τους κι εύχεται σε όλη τη σχολική κοινότητα  η αγάπη να ζεσταίνει τις καρδιές μας και η ελπίδα πάντα να εμπνέει τις σκέψεις και τις δράσεις μας.

Δημιουργικό και Καλότυχο το 2019!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here