Οι Αδιάφθοροι της ΕΛ ΑΣ στο Τμήμα Συγκοινωνιών στη Λαμία

Ξήλωμα κυκλώματος και χειροπέδες σε υπαλλήλους

0

Χειροπέδες το πρωί της Πέμπτης σε υπαλλήλους που χειρίζονται κυρίως υποθέσεις διπλωμάτων.
Σε μια προσπάθεια εξάρθρωσης πανελληνίου κυκλώματος που διεκπεραίωνε υποθέσεις με άδειες και διπλώματα με το αζημίωτο, το ειδικό τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας οι λεγόμενοι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ που ερευνά με άκρα μυστικότητα υποθέσεις συνδιαλλαγής σε υπηρεσίες του Δημοσίου,βρέθηκαν και στη Λαμία.
Αιφνιδιαστικά μπήκαν στην Διεύθυνση μόλις αυτή άρχισε να λειτουργεί και κατευθύνθηκαν σε συγκεκριμένα γραφεία γνωρίζοντας καλά τί ήταν αυτό που ζητούσαν.
Η Διεύθυνση Συγκοινωνιών κατέβασε ρολά,τέσσερις υπάλληλοι και ένας εκπαιδευτής βγήκαν με χειροπέδες στα χέρια σε κοινή θέα και όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Οι εξετάσεις για νέα διπλώματα που ήταν προγραμματισμένες για τις 3 το μεσημέρι αναβλήθηκαν και κανείς δεν γνωρίζει πόσο γρήγορα θα ξαναρχίσει η διαδικασία και πάλι.
Αξίζει να αναφερθεί πως τον περασμένο Ιανουάριο ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος είχε προχωρήσει στην αλλαγή του συστήματος εξέτασης των υποψηφίων και ως εξεταστές μετείχαν υπάλληλοι από όλη την Περιφερειακή Ενότητα με διαδικασία κλήρωσης ώστε να διασφαλίζεται στον μεγαλύτερο βαθμό το αδιάβλητο των εξετάσεων.
Σημειώνεται δε πως την διαδικασία που εφάρμοσε ο κος Καραΐσκος στην Φθιώτιδα,την υιοθέτησε στη συνέχεια και το Υπ. Μεταφορών και εφαρμόζεται πλέον σε όλη την Ελλάδα με σχετική υπουργική απόφαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here