Κινδύνεψαν γιαγιά και εγγόνια πάνω σε φουσκωτό στο Ασπρονέρι

1

Πάλευαν με τα ρεύματα που τους απομάκρυναν από την ακτή πάνω στο φουσκωτό τους και ευτυχώς πρόλαβαν να ειδοποιήσουν άλλοι λουόμενοι το Λιμενικό.

 

Περιπέτεια για μία οικογένεια από την Ουγγαρία στο Ασπρονέρι  του Δήμου Καμένων Βούρλων η οποία κινδύνεψε από τα ρεύματα στην θαλάσσια περιοχή.

Μια 70χρονη με τα τρία της εγγόνια ηλικίας από 9 έως 13 ετών βρίσκονταν με φουσκωτό στρώμα μέσα στη θάλασσα όταν ξαφνικά  τα θαλάσσια ρεύματα τους παρέσυραν στα βαθιά και παρά τις προσπάθειες  αδυνατούσαν να επιστρέψουν στην παραλία.

Λουόμενοι παρατήρησαν τις απεγνωσμένες προσπάθειες  της οικογένειας και των παιδιών που φώναζαν και ειδοποίησαν αμέσως την λιμενική αρχή . Ένα ερασιτεχνικό σκάφος έφθασε αμέσως  το οποίο είχε ειδοποιηθεί από την λιμενική αρχή και με το οποίο συνεργάζονται και  αμέσως  έφθασε στην οικογένεια η οποία ήταν εξουθενωμένη από την προσπάθεια .

Γιαγιά και εγγόνια μεταφέρθηκαν καλά στην υγεία τους και με ασφάλεια στη στεριά, ενώ αρνήθηκαν να διακομιστούν στο Κέντρο Υγείας για περαιτέρω ιατρικό προληπτικό έλεγχο.

Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Β’ ΛΤ του Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Οι δύο ανήλικες που ανοίχτηκαν και παρασύρθηκαν,η Ρουμάνα γιαγιά με τα τρία ανήλικα εγγόνια της που τα ρεύματα παρέσυραν το φουσκωτό τους και σήμερα […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here