Λαμία: Ξεκίνησαν τα έργα στον κυκλικό κόμβο στο Παγκράτι(ηχητικό και φωτο)

0

Ανάσα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης , αναμένεται να δώσει ο κυκλικός κόμβος που κατασκευάζει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων στη ΜΕΡΥΠ και αυτός που θα ακολουθήσει στην Σόλωνος.Οι εργασίες ξεκίνησαν ήδη και το έργο υπολογίζεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία πριν το καλοκαίρι .

Ξεκινάμε σήμερα την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στη ΜΕΡΥΠ. Με επίκεντρο τον άνθρωπο αλλά και με ξεκάθαρους στόχους που απαντούν τεκμηριωμένα στις ανάγκες του Δήμου μας, προχωράμε σε άμεσες και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις χρησιμοποιώντας όλα τα επιστημονικά εργαλεία τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας , τόνισε ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος .που βρέθηκε στο σημείο με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σταυρογιάννη και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τάκη Συλεούνη..

Ο κος Καραΐσκος  αναφέρθηκε  και στα έργα που θα ακολουθήσουν στο ίδιο πνεύμα βελτίωσης του κυκλοφοριακού:

<< Με στόχο τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και τη μείωση του χρόνου κίνησης αυτών μελετούμε τη δυνατότητα δημιουργίας αντίστοιχων κυκλικών κόμβων, στην οδό Κύπρου, η οποία αποτελεί αρτηρία υψηλής κυκλοφορίας και επιβαρύνεται με την κυκλοφορία οχημάτων στην νότια πλευρά της πόλης με κατεύθυνση το Καρπενήσι.
Τέλος σχεδιάζουμε άμεσα την απομάκρυνση του αμαξοστασίου από την οδό Κύπρου, έτσι ώστε ο συγκεκριμένος χώρος να δοθεί στους δημότες μας για χρήση>>

Μιλώντας στον FM-1 για το ίδιο έργο ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λαμίας Τάκης Συλεούνης ζήτησε την κατανόηση των δημοτών για την όχληση που θα υποστούν το διάστημα των έργων με την ολοκλήρωσή του όμως όπως σημείωσε θα απολαμβάνουν υποδομές και υπηρεσίες ασφάλειας που σήμερα δεν έχουν:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here