Ξεκίνησαν οι κατασκευές πεζοδρομίων …..στη Λαμία

1

Ξεκίνησαν να κατασκευάζονται τα πεζοδρόμια στην οδό Πρεβέζης στο Παγκράτι Λαμίας . Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αποτελεί αίτημα πολλών ετών για τους κατοίκους του Παγκρατίου αλλά καμία απόφαση δεν είχε ληφθεί τόσα χρόνια .
Η ανάγκη για την κατασκευή των συγκεκριμένων πεζοδρομίων πηγάζει από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί δύο νηπιαγωγεία , ένα δημοτικό σχολείο και ένα ειδικό σχολείο.

Χιλιάδες γονείς και μαθητές για χρόνια καθημερινά κυκλοφορούν στο δρόμο μαζί με τα διερχόμενα αυτοκίνητα για να μεταφέρουν τα παιδιά τους .
Από το πρωί της Τρίτης μηχανήματα του Δήμου μαζί με τους εργάτες ξεκίνησαν να σκάβουν προκειμένου να διαμορφωθεί ο χώρος για το νέο πεζοδρόμιο.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, λέει ο λαός , αλλά αυτό συνεπάγεται και την επίλυση των θεμάτων . Το συγκεκριμένο έργο χαρακτηρίζεται από ημίμετρα. Η κατασκευή των πεζοδρομίων σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει μόνο στην αριστερή πλευρά . Η δεξιά πλευρά θα πρέπει να περιμένει ……τις επόμενες εκλογές …

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λόγω εκλογών & ότι πάρουμε από κάποιους ευκολόπιστους (ψήφους). Τα νηπιαγωγεία – σχολεία φέτος λειτούργησαν στο Παγκράτι?

    Η νέα Δημοτική Αρχή, πρέπει με πρόγραμμα , κατ΄ έτος να κατασκευάζει πεζοδρόμια. Είναι πολλές οι τοποθεσίες που δεν έχουν πεζοδρόμιο, π.χ. Γαλανέϊκα – Γενικό Νοσοκομείο (τμήματα), Κάλβου (Ι.Ν. Αγ. Σοφίας), Περιφ. Οδός Τυμφρηστού, Ν. Μαγνησία – Ροδίτσα, Ν. Μαγνησία – κόμβος Ξηριωτίσσης, Μ. Βρύση – Αγ. Παρασκευή, Περιφ. Κάστρου προς συνοικία Αγ. Θεοδώρων, κ.λ.π.
    Από τα κοντινότερα Δ.Δ, οι πολίτες πηγαινοέρχονται στην πόλη, με τα πόδια….

    Ερώτηση: Στην οδό Στυλίδος το χρονοδιάγραμμα, τι λέει για την ολοκλήρωση των πεζοδρομίων & φωτισμό της οδού?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here