Ν.Σταυρογιάννης: Αμφίβολη η αξιοπιστία της δημοσκόπησης!

3

Αμφίβολης αξιοπιστίας είναι κατά τον Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη,η δημοσκόπηση της εταιρίας Prorata που φέρνει τον ίδιο να χάνει με σημαντική διαφορά τις εκλογές από τον Θύμιο Καραΐσκο τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη Κυριακή.
“Δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι αξιόπιστη η δημοσκόπηση μιας όχι ιδιαίτερα γνωστής εταιρίας δημοσκοπήσεων και οι όροι υπό τους οποίους αυτή διενεργήθηκε αφού,προσέξτε,λέει ότι έγινε από 12 ως 16 Απριλίου ενώ αυτά τα δημοσκοπικά ευρήματα περιέργως πως δημοσιεύθηκαν σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα σε τοπική εφημερίδα!” ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Σταυρογιάννης.
“Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα του Δήμου μας που καταφέραμε με θυσίες και πολύ δουλειά να τον εκσυγχρονίσουμε ενώ τον παραλάβαμε καταχρεωμένο,προβληματικό σε κατάσταση αποσύνθεσης λειτουργικά, παρ όλα αυτά κατορθώσαμε να ανταποκριθούμε στα βάρη που κληρονομήσαμε αφού η προηγούμενη δημοτική αρχή έκρυβε όλα αυτά τα προβλήματα κάτω από το χαλί,πληρώσαμε σχεδόν 8 εκατομμύρια υποχρεώσεις.
Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν χρεοκοπήσαμε αλλά καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο ,να κάνουμε μεγάλη οικονομία και να έχουμε σήμερα ένα σημαντικό πλεόνασμα που μας δίνει την οικονομική ευχέρεια να δρομολογούμε δράσεις που θα αλλάξουν επί τα βελτίω την εικόνα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας…”
Παρακολουθήστε την συζήτηση με τον κ.Σταυρογιάννη…

ήχος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέτοια λες και θα χάσεις με μεγαλύτερη διαφορά. Τα ρουσφέτια σου και η αλαζονεία σου θα είναι η αιτία της ήττας σου στις εκλογές

  2. Ενημερωτικά το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο υπήρχε στο δημο απο το 2013 επι υπουργιας Μητσοτάκη. Ειναι αμετρητα τα ψεμματα και οι ανακριβειες δημαρχε απλα το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο ειναι το πιο χτυπητο.
    Σε 1 μηνα η Λαμία αλλαζει σελίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here