Νύχτα αγωνίας στα Δυο Βουνά Λαμίας!

0

Σε θρίλερ εξελίχτηκε η εκδρομή μιας παρέας στην περιοχή Αγιο Πνεύμα επάνω από το χωριό Δυο Βουνά του Δήμου Λαμιέων όταν κοντά στα μεσάνυχτα πυροσβέστες και αστυνομικοί έκαναν επιχείρηση για να απεγλωβίσουν τους επιβαίνοντες σε δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα.
Με διαφορά μιας περίπου ώρας τα δύο αυτοκίνητα βρέθηκαν έξω από το οδόστρωμα και κατέληξαν σε μικρή χαράδρα ευτυχώς χωρίς δυσάρεστα.
Το πρώτο όχημα που οδηγούσε ένας μεγάλης ηλικίας συμπολίτης μας σε μια στροφή βγήκε από την πορεία του ενώ ανέβαινε προς το Αγιο Πνεύμα και κατέληξε στην μικρή χαράδρα αλλά χάρη και στα δένδρα που υπάρχουν το αυτοκίνητο συγκρατήθηκε και δεν κατέληξε στο βάθος του γκρεμού.
Διερχόμενος οδηγός είδε την πορεία του πρώτου αυτοκινήτου και κάλεσε βοήθεια ενώ και ο ίδιος έψαχνε στα σκοτάδια να βρει τον οδηγό.
Φίλοι και συγγενείς του ηλικιωμένου οδηγού ανησύχησαν που καθυστερούσε και δύο από αυτούς πήραν το αυτοκίνητο τους και ξεκίνησαν προς Λαμία.
Λίγες εκατοντάδες μέρες από το σημείο που συνέβη το πρώτο τροχαίο και το δεύτερο αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε πάνω στους κορμούς δένδρων της ίδιας χαράδρας.
Ο συνεπιβάτης κατάφερε να βγεί έξω και να ειδοποιήσει την Αστυνομία ενώ ο οδηγός παρέμεινε εγκλωβισμένος.
Έτσι άλλο κλιμάκιο της Π.Υ. και της 7ης ΕΜΑΚ ξεκίνησε από την Λαμία να πάει στο δεύτερο ατύχημα.
Τις πρώτες πρωινές ώρες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δύο άτομα και από τα δύο ΙΧ διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας αν και δεν έφεραν εξωτερικά σοβαρά τραύματα.
Μετά από αυτά τα περίεργα συμβάντα οι οικογένειες επέστρεψαν στα σπίτια τους αφού χάλασε η διάθεση τους να συνεχίσουν την διαμονή τους στην περιοχή Αγίου Πνεύματος Δύο Βουνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here