Νόμος και τάξη στην Ανθήλη. Προέχει η νομιμότητα και η ασφάλεια των δημοτών

4

Σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση της νομιμότητας στον οικισμό των ρομά στην Ανθήλη ήταν η σημερινή συντονισμένη επιχείρηση που εξελίχθηκε από τα ξημερώματα αρχικά με την Αστυνομία και στη συνέχεια παρουσία του Αντιδημάρχου Κώστα Σταυρογιάννη,του Δντη της ΔΕΥΑΛ Γιάννη Θεοδωρακόπουλου,του κου Καναούτη από το Υγειονομικό της Περιφέρειας αλλά και συνεργείου της ΔΕΔΗΕ.

Ξέραμε περίπου τί θα αντιμετωπίσουμε,στα ανατολικά της Ανθήλης και σε περιοχή Natura με τις παράνομες κατασκευές,τις ρευματοκλοπές και τις παράνομες συνδέσεις στο δίκτυο της ΔΕΥΑΛ δηλώνει στον FM-1 ο κος Σταυρογιάννης.
Απόφασή μας και εντολή του Δημάρχου μας είναι να αποκατασταθεί η νομιμότητα. Προέχει η ασφάλεια των πολιτών,τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Σταυρογιάννης:

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νόμος και τάξη ……ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ……ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΝΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΑΠΟΨΕΙΣ , ΙΔΕΕΣ , ΠΡΟΤΥΠΑ , ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ. ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ…….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ …..ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here