Νομικές κινήσεις και η αγάπη του κόσμου ξεχρεώνουν το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας(ηχητικό)

2

Κάλεσμα σε όλους να βρεθούν σήμερα το απόγευμα στις 7.30 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στην συναυλία στήριξης του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας απευθύνει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρόεδρος του Ιδρύματος Παναγιώτης Ντούρος.

Η είσοδος στην συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση είναι ελεύθερη μπορούν όμως όσοι βρεθούν εκεί να ρίξουν στους κουμπαράδες που θα υπάρχουν στην είσοδο του Θεάτρου,ό,τι θέλουν και μπορούν για την στήριξη του Ορφανοτροφείου.

Με νομικές κινήσεις που κάναμε και την αγάπη που κόσμου που δεν έπαψε στιγμή να μας στηρίζει,ελπίζω να ξεχρεωθούμε μέχρι τον Φεβρουάριο τονίζει ο κος Ντούρος.

Όσον αφορά την στάση της Μητροπόλεως αυτή δεν άλλαξε,επεσήμανε ο κος Ντούρος και στηρίζεται στη λογική”Δώστε μας το Ίδρυμα,να σας βοηθήσουμε”.


Record audio or upload mp3 >>

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H I.Μ. Φθιώτιδος, αν δεν έχει η ίδια την «διαχείριση» των οικονομικών, δεν δίδει σε κανένα ίδρυμα…όσα ιδρύματα, σύλλογοι φιλανθρωπικοί κ.λ.π, τα διαχειρίζονται επιτροπές η διοικ. Συμβούλια, είναι «ύποπτοι» για ατασθαλίες….

    Επειδή πολλοί συμπολίτες αναρωτιούνται για τα λεγόμενα «χρέη» του ιδρύματος Θηλέων, αυτά αφορούν τον ΕΝΦΙΑ & ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, που έχουν επιβάλει οι Κυβερνήσεις μέχρι σήμερα (ειδικά τον ΕΝΦΙΑ), δεν αφορά κακοδιαχείριση…αυτό για ξέρουμε την πραγματικότητα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here