Νεώτερα για την υπόθεση του Μάρκου Βελλίδη…

0

Δεν πραγματοποιήθηκε το ραντεβού της Διοίκησης της ομάδας της Λαμίας με τον τερματοφύλακα Μάρκο Βελλίδη το απόγευμα της Τρίτης σύμφωνα με την αρχική εξώδικη πρόσκληση της ομάδας προς τον ποδοσφαιριστή.
Οι σχέσεις Λαμίας – Βελλίδη είχαν διαρραγεί μετά το ατυχές πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ακολούθησαν δηλώσεις και ανακοινώσεις ένθεν κακείθεν και εν τέλει η νομική υπηρεσία της Λαμίας κάλεσε σε απολογία ενώπιον του ΔΣ τον ποδοσφαιριστή για το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.
Ομως είχε προηγηθεί επικοινωνία του μεγαλομετόχου της Λάρισας και ποινικολόγου Αλέξη Κούγια με παράγοντα της Λαμίας αφού ήταν γνωστό ότι στην συνάντηση δεν θα παρίστατο ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας, αλλά ο νομικός της σύμβουλος και πιθανόν κάποια από τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ.
Ο κ.Κούγιας λένε πληροφορίες,ζήτησε αναβολή της συνάντησης και παράλληλα ανέλαβε κάποιας μορφής πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση εκτόνωσης της κατάστασης και συνομολογήθηκε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη ή τετάρτη το βράδυ.
Η πλευρά της Λαμίας σε ένδειξη καλής θέλησης έκανε δεκτό το αίτημα και την αναβολή της συνάντησης.
Σε ποιό βαθμό οι εξελίξεις αυτές μπορούν να αμβλύνουν την κατάσταση θα φανεί τις επόμενες ημέρες.
Ο Μάρκος Βελλίδης πάντως εξακολουθεί να παραμένει στο δυναμικό της ομάδας αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μυτιλήνης στον σημερινό αγώνα κυπέλλου με τον Αιολικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here