Νεώτερα από την εκλογή προέδρου της Κεντροαριστεράς στη Φθιώτιδα…

0

Ξεπέρασαν τους 2500,πλησιάζουν τους 3000 οι ψηφοφόροι που προσήλθαν μέχρι τώρα στις κάλπες στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα που διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου επικεφαλής στο νέο πολιτικό σχήμα της κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μέλη της οργανωτικής επιτροπής υπάρχει ικανοποίηση από τον αριθμό των προσερχομένων και εκτιμάται ότι στο τελικό αποτέλεσμα η προσέλευση θα είναι κοντά στους στόχους, δηλαδή πάνω από τις 180.000 πανελλαδικά.
Προβληματισμό πάντως προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει πανελλαδικά προσέλευση νέων ανθρώπων. Η μέση ηλικία όσων ψήφισαν είναι κοντά στα 50 και επάνω, αναφέρουν πηγές αθηναΐκών μέσων ενημέρωσης.
Σε τοπικό επίπεδο επαληθεύτηκαν οι πληροφορίες μας ότι έγινε πολύ μεγάλη κινητοποίηση τόσο υπέρ της κυρίας Γεννηματά όσο και του κυρίου Ανδρουλάκη αλλά και ο μηχανισμός του Ποταμιού δεν πήγε πίσω,άλλωστε σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ο κ.Θεροδωράκης μαζί με τον κ.Καμίνη όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας
εκφράζουν μια αντισυστημική ως προς το παλαιό ΠΑΣΟΚ πολιτική θέση!
Ελάχιστα ήταν τα περιστατικά διαφωνιών κυρίως ως προς το διαδικαστικό ή την αποδοχή ψηφοφόρων που δεν είχαν για παράδειγμα αστυνομικές ταυτότητες μαζί τους και ζήτησαν να ψηφίσουν με τα διπλώματα οδήγησης κ.α.
Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις προσέλευσης στα εκλογικά τμήματα των κυρίων Στέφανου Μάνου πρώην υπουργού της ΝΔ και Γιάννη Μπουτάρη Δημάρχου Θεσσαλονικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here