Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή:Ενημέρωση και πρόληψη κερδίζουν την μάχη του καρκίνου

3

Στη Στυλίδα βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας & Αποκατάστασης Μαστού στο Metropolitan General, Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή,κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση της τοπικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη, έγκυρη διάγνωση και θεραπεία».Η αίθουσα στο κτίριο του ΟΣΚ ήταν κατάμεστη και η ομιλήτρια κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο από την πρώτη φράση ως το τέλος.Δίπλα της η πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Φθιώτιδας , παθολόγος γιατρός Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου.Με απλά λόγια η κα Παζαΐτη εξήγησε πως ο καρκίνος δεν είναι ανίατος αν η πρόγνωση είναι έγκαιρη και η θεραπεία αρχίσει άμεσα.Από τα 30 ήδη οι γυναίκες πρέπει να ελέγχονται ετησίως,όπως συνέστησε.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος.Η πρώην βουλευτής Ελένη Μακρή Θεοδώρου κάλεσε την πολιτεία να σταθεί αρωγός στην δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία και να παρέχει δωρεάν όλες τιας αναγκαίες προληπτικές εξετάσεις.

Η πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Ευγενία Τσαλίκη ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν αλλά και την κα Παζαΐτη για τα όσα κατατοπιστικά και ενδιαφέροντα ανέλυσε.


Audio recording and upload >>

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ! ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΙΠΑΜΕ?
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , ΘΑΡΘΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ

  2. Μην τρελαίνεσαι, μπορεί και καλύτερα: από δασκάλα Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση μπορεί να γίνει καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο!!! χαχαχαχαχαχα!!!

  3. ΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΗΡΘΕ Ο ΠΑΤΟΣ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here