Νίκο Μπέτσιο ανακοίνωσε η Κατερίνα Μπατζελή για την Φθιώτιδα

0

Η κα Μπατζελή ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Νίκου Μπέτσιου πρώην Αντιπεριφερειάρχη ως Υποψηφίου στο συνδυασμό της μετά την  επίσκεψη στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας».

Η Υποψήφια Περιφερειάρχης  Στερεάς με τον συνδυασμό “Πατρίδα μας η Στερεά”Κατερίνα Μπατζελή στο πλαίσιο των συναντήσεών της με φορείς και υπηρεσίες της  Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε σήμερα υπηρεσίες της Περιφέρειας που εδρεύουν στη Λαμία, συνομίλησε με τους Διευθυντές και το προσωπικό, ενημερώθηκε για τις αρμοδιότητες, τα αντικείμενα των εργασιών και τη λειτουργία τους και υποσχέθηκε ότι σε μελλοντική συνάντηση θα συζητήσουν απόψεις για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας τους.

Η κυρία Μπατζελή στις συναντήσεις με τους υπηρεσιακούς παράγοντες συνοδευόταν  από τον νέο Υποψήφιο της Παράταξής της κ. Νίκο Μπέτσιο πρώην Αντιπεριφερειάρχη (2011-2012), εκπαιδευτικό από τη Λαμία.

Επίσης η κυρία Μπατζελή επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και συζήτησε μαζί τους ζητήματα που αφορούν τη συγκοινωνία της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here