Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης Μεσαίων Επιχειρήσεων στην Στερεά Ελλάδα(ηχητικό)

0

 «Οι μεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν βασικό εργαλείο ανάπτυξης για την Οικονομία. Με την ενίσχυση τους αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης μετά την έκδοση της πρόσκλησης  που αφορά στη δράση «Ενίσχυση μεσαίων επιχειρήσεων στη Στερεά Ελλάδα για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους». 

Πρόκειται για πρωτοβουλία που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στα πλαίσια του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Στερεά Ελλάδα 2014 – 2020» Βασικό στόχο  έχει την αύξηση της ικανότητας των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας για την παραγωγή νέων προϊόντων, τη διαφοροποίηση υφιστάμενων καθώς και τη συνεχή αναβάθμιση της ποιοτικής και πιστοποιημένης παραγωγής.

Μιλώντας στον FM-1 για το θέμα ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός τόνισε πως οι  αιτήσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 2 Απριλίου μέχρι 28 Ιουνίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προστρέχουν στην ιστοσελίδα της διαχειριστικής αρχής .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here