Νέες κλοπές στην Στερεά Ελλάδα

0

Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές από ανήλικους και συνελήφθη ένας 40χρονος για κλοπή που είχε διαπράξει,χθες (17-02-2020).Οι κλοπές διαπράχθηκαν στην Φθιώτιδα και την Θήβα.

Ακολουθούν τα δελτία τύπου:

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από κυλικείο σχολικού συγκροτήματος, η οποία διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, σε περιοχή της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο 15χρονων ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από μεσημβρινές ώρες της 20-09 έως  πρώτες πρωινές ώρες της 23-09-2019, οι ανωτέρω παραβίασαν θύρες του σχολικού συγκροτήματος, εισήλθαν στο κυλικείο αυτού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό και διάφορα τρόφιμα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

 

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή τσάντας, η οποία διαπράχθηκε χθες (17-02-2020) το πρωί στη Θήβα. 

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας 14χρονος ημεδαπός και διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας ενός ακόμη συνεργού του, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν. 

  Ειδικότερα οι ανωτέρω, αμέσως μετά την αποβίβασή τους από λεωφορείο τοπικού ΚΤΕΛ, από το οποίο αποβιβάστηκε επίσης μία 24χρονη ημεδαπή, προσέγγισαν αυτήν αιφνιδιαστικά και αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, μία συσκευή κινητού τηλεφώνου και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα. 

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

 

Συνελήφθη, χθες (17-02-2020) το μεσημέρι στο Καινούργιο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή πορτοφολιού.

Ειδικότερα, ο 40χρονος συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, διότι λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει πορτοφόλι από μπουφάν 69χρονου ημεδαπού, όμως έγινε άμεσα αντιληπτός από τον παθόντα, στον οποίο επέστρεψε το αφαιρεθέν πορτοφόλι.  

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here