Μύρισε Χριστούγεννα στη Λαμία

0

Και εγένετο φως…
Τα πρώτα λαμπάκια άναψαν και η Λαμία μπήκε και επίσημα σε μια εορταστική Χριστουγεννιάτικη τροχιά.

Η αντιδήμαρχος Αμαλία Ποντίκα που είχε το γενικό πρόσταγμα σε όλα όσα ετοιμάστηκαν για τα φετινά Χριστούγεννα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb μια σειρά από φωτογραφίες από φωτισμένες γωνιές της πόλης και εύχεται Καλά Χριστούγεννα ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν και πρώτα απ όλους τους εργαζόμενους του Δήμου.
“Οι προσδοκίες και ο προγραμματισμός του δήμου μας είναι τέτοιος ώστε αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά…
Να κάνουν την πραγματική διαφορά, γιατί μέσα τους, όλοι μας έχουμε βάλει πολύ αγάπη και αυτό αναγνωρίζεται από τον κάθε δημότη, πριν καν ξεκινήσουν καλά-καλά οι εκδηλώσεις και πριν καν ανάψει… το πρώτο λαμπάκι.
Τελικά μερικές φορές ψάχνεις το πιο απίθανο σενάριο, τα πιο φαντασμαγορικά πράγματα, τα πιο ηχηρά ονόματα και τελικά διαπιστώνεις ότι η αλήθεια βρίσκεται στα πιο απλά πράγματα. Στο μεράκι, στην προσπάθεια, στην ανιδιοτέλεια, στην συνεργασία και προπάντων στην επιθυμία για να παρουσιάσουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα που έχει δει η Λαμία τα τελευταία χρόνια.
Αυτά τα Χριστούγεννα τα «βαριά ονόματα» θα είναι οι ίδιοι οι δημότες. Αυτοί που ταυτόχρονα συμμετέχουν αλλά και απολαμβάνουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Οι εκδηλώσεις θα είναι τόσες πολλές που ακόμη και εμείς που τις διοργανώσαμε είναι πραγματικά δύσκολο να τις απαριθμήσουμε χωρίς να ξεχάσουμε κάποιες.
Φωτισμός με φαντασία σε όλη την πόλη που θα κάνει τον καθένα να βγάλει το κινητό του και να τραβήξει ατέλειωτες selfie, χρώματα, αρώματα, γεύσεις και πολλές, πολλές μουσικές που θα «αναβλύζουν» από κάθε πλατεία και σημείο της πόλης !
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους. Αρχικά τους υπαλλήλους του δήμου μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στις κατασκευές, στους φωτισμούς και στις ατέλειωτες ώρες που ξόδεψαν αψηφώντας τα τυπικά εργασιακά τους καθήκοντα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, που αγκάλιασαν την όλη προσπάθεια ανεξάρτητα από δημοτική παράταξη και καθήκοντα, και που μας ενθάρρυναν να συνεχίσουμε παρά τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς και με πολλή κούραση και κόπο.
Η εντολή του Δημάρχου μας, ήταν από την αρχή ξεκάθαρη: Να κάνουμε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ που έχει δει ποτέ η Λαμία… Να κάνουμε ΠΟΛΛΑ με τα ΛΙΓΑ !!! Να κάνουμε τα περισσότερα με τα λιγότερα !!! Να αντικαταστήσουμε το κόστος με την προσωπική μας δουλειά !!!
Και θα τα καταφέρουμε !!!
Χρόνια Πολλά σε όλους…
Ας κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα τα καλύτερα που έχει γνωρίσει ποτέ η πόλη μας !!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here