Μπουρλότο στη δίκη Κορκονέα: Προβολή video ζήτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

0

Ένταση στην αίθουσα και λεκτικές αντιπαραθέσεις με την έδρα.Το Δικαστήριο διέκοψε για την  Δευτέρα .

Η τρίτη μέρα αγορεύσεων στο Εφετείο της Λαμίας για την δίκη των Κορκονέα-Σαραλιώτη και δεύτερη για την συνήγορο Πολιτικής Αγωγής Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν και η πιο επεισοδιακή.

Από την προηγούμενη δικάσιμο αλλά και σε δηλώσεις της έξω από το Εφετείο η κα Κωνσταντοπούλου ζητούσε να μην αλλάξει η αρχική ποινή και να μην γίνει δεκτή η πρόταση του Εισαγγελέα για αλλαγή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία με άμεσο δόλο σε ενδεχόμενο δόλο.

Το ίδιο έκανε και σήμερα αγορεύοντας ενώ ζήτησε μετ’ επιτάσεως να προβληθεί  video με έγγραφα και στοιχεία που έχουν ήδη ανακοινωθεί στο δικαστήριο προκαλώντας και την αντίδραση των διαδίκων.

Το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει για την Δευτέρα 15 Απριλίου για να εξεταστεί το αίτημα της κας Κωνσταντοπούλου.

Όποια και αν είναι η απόφαση θα χρειαστεί τουλάχιστον μία με δύο μέρες ακόμη να ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα μιας δίκης που διεξάγεται σε δόσεις σύμφωνα και με τις δυνατότητες του Εφετείου Λαμίας.

Ο συνήγορος του Επαμεινώνδα Κορκονέα πάντως Βαγγέλης Ανδρούλας όπως και οι δικηγόροι του Βασίλη Σαραλιώτη  διαβεβαιώνουν πως αφού τελειώσει η κα Κωνσταντοπούλου,οι ίδιοι δεν θα χρειαστούν παραπάνω από μία δικάσιμο να ολοκληρώσουν τις αγορεύσεις τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here