Μονοπάτι Παρνασσού 2019-δρομείς στα χιόνια!

0

Η αθλητική διήμερη διοργάνωση “ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ” ολοκληρώθηκε και φέτος επιτυχώς με πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και με σύμμαχο τον καιρό. Η εκκίνηση και ο τερματισμός πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία 25ης Μαρτίου στην Αμφίκλεια, με το θερμό κοινό να χειροκροτεί όλους τους συμμετέχοντες.

Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την εκδήλωση από το 2007, 12 χρόνια τώρα! Στην Αμφίκλεια κατά την διάρκεια των αγώνων ορεινού δρόμου “ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ”, οι ντόπιοι κάνουν παράλληλα έναν αγώνα στην προετοιμασία και στην διοργάνωση αυτής της αθλητικής εκδήλωσης.

Το απόγευμα του Σαββάτου 20/4, έγιναν τρεις παιδικοί αγώνες για παιδιά 6 έως 15 ετών και ακολούθησε ο αγώνας Αμφίκλεια City Trail στον παραδοσιακό οικισμό της Αμφίκλειας, με δωρεάν συμμετοχή για όλους. Το πρωί της Κυριακής 21/4, είχαν προγραμματιστεί οι αγώνες ενηλίκων: Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού 10,9 χλμ, Μονοπάτι Παρνασσού 24,2 χλμ και Μονοπάτι Αμφίκλειας 6 χλμ.
Οι αγώνες, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνονται από τον Αθλητικό Σύλλογο Αμφίκλειας «Διόνυσο» και συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Φέτος ειδικά με τον παρατεταμένο χειμώνα, το βουνό βρισκόταν σε εξαιρετική χειμερινή κατάσταση με τουλάχιστον 5 χιονισμένα χιλιόμετρα από τη μεγάλη διαδρομή και με πολλά νερά. Και αυτή την χρονιά, “η οργάνωση και ο εθελοντισμός, ήταν υψηλού επιπέδου ώστε όλα στο τέλος να κυλήσουν ομαλά και με ασφάλεια κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες”, σύμφωνα με τους διοργανωτές του Α.Σ. “Διόνυσος”. Οι χορηγοί έδωσαν πάλι το παρόν και μ αυτόν τον τρόπο η κωμόπολη θα καταφέρει με παρόμοιες εκδηλώσεις να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο σε ελκυστικό προορισμό. Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου!

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα https://dionysosamfiklias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here