Μια “νέα” ομάδα: Αρης Καμένων Βούρλων-Αγ.Κωνσταντίνου!

0

Μετά από συζητήσεις και με την σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας δημιουργήθηκε με την διαδικασία της συνένωσης μιά νέα ομάδα στην Α τοπική Κατηγορία στην περιοχή της Βόρειας Λοκρίδας.
Ετσι η ομάδα των Καμένων Βούρλων και ο ιστορικός Αρης Αγίου Κωνσταντίνου ενώθηκαν σε μιά ομάδα με πολλές δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο τοπικό πρωτάθλημα.
Επίσημα βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί αλλά οι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο,έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο γειτονικών ομάδων και από την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 η περιοχή θα εκπροσωπείται από το νέο σχήμα με την επωνυμία “Αρης Καμένων Βούρλων-Αγίου Κωνσταντίνου”.
Ταυτόχρονα στις μικρότερες κατηγορίες θα μετέχουν με ομάδα υποδομών οι μικροί ποδοσφαιριστές Καμένων Βούρλων και Αγίου Κωνσταντίνου προκειμένου να αποτελέσουν φυτώριο τροφοδοσίας με νέο δυναμικό η κεντρική ομάδα.
Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Φ. Κώστας Σακελλάρης ο οποίος αναφέρθηκε και στην γενικότερη εικόνα των αγωνιστικών δράσεων και των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΦ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here