Μια ακόμη τραγωδία με τροχαίο δυστύχημα στην Φθιώτιδα!

4

Μια νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε απόψε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε λίγο έξω από τα Καμένα Βούρλα σε πάρκιν του αυτοκινητοδρόμου, κοντά στο κτίριο που παλιά υπήρχε γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής.
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ με κατεύθυνση την Αθήνα γύρω στις 10 και μισή το βράδυ της Δευτέρας,αποβίβασε μέσα στο πάρκιν μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής η οποία διέμενε με τον σύζυγό της σε οικισμό της περιοχής.
Την ώρα εκείνη έβρεχε και η κυκλοφορία ήταν πυκνή ειδικά στο ρεύμα προς Αθήνα.
Η άτυχη γυναίκα ηλικίας περίπου 55 χρόνων κατέβηκε από το λεωφορείο για να συναντήσει τον σύζυγό της ο οποίος την περίμενε στην άλλη πλευρά του αυτοκινητοδρόμου.

Μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο έσπευσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα.
Δυστυχώς μόλις έφυγε το λεωφορείο και ενώ προσπαθούσε να περάσει επάνω από το διαχωριστικό στηθαίο, δεν είχε προσέξει ότι στο ρεύμα προς Λαμία έρχονταν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο την παρέσυρε με δύναμη και την πέταξε περίπου 20-30 μέτρα μακρυά μπροστά στον σύζυγό της.
Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.
Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Καμένα Βούρλα οι διασώστες αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα ,η γυναίκα ήταν κυριολεκτικά διαλυμένη και ο σύζυγός ούρλιαζε βλέποντας την σωρό της γυναίκας του σε αυτή την κατάσταση.
Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για νεκροψία και νεκροτομή ενώ ανακρίσεις κάνει η τροχαία αυτοκινητοδρόμου Θερμοπυλών όπου πρόκειται να καταθέσουν τόσο ο οδηγός του λεωφορείου όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε την γυναίκα.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Δημοσίευση: 18/06/2019 – 09:45 Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2019 – 09:45  406973.1φωτό lamiafm1Δυστύχημα με την παράσυρση μιας γυναίκας 56 ετών, σημειώθηκε στις 10.20 το βράδυ της Δευτέρας στην εθνική οδό έξω από τα Καμένα Βούρλα στο ρεύμα προς Λαμία.Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ με κατεύθυνση προς Αθήνα, αποβίβασε μέσα στο πάρκινγκ μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής η οποία διέμενε με τον σύζυγό της σε οικισμό της περιοχής. Την ώρα εκείνη έβρεχε, και η κυκλοφορία ήταν πυκνή ειδικά στο ρεύμα προς Αθήνα.Η άτυχη γυναίκα ηλικίας περίπου 55 χρόνων κατέβηκε από το λεωφορείο για να συναντήσει τον σύζυγό της ο οποίος την περίμενε στην άλλη πλευρά του αυτοκινητοδρόμου.Μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο έσπευσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα. Δυστυχώς μόλις έφυγε το λεωφορείο και ενώ προσπαθούσε να περάσει επάνω από το διαχωριστικό στηθαίο, δεν είχε προσέξει ότι στο ρεύμα προς Λαμία έρχονταν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο την παρέσυρε με δύναμη και την πέταξε περίπου 20-30 μέτρα μακρυά μπροστά στον σύζυγό της. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Καμένα Βούρλα οι διασώστες αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα, η γυναίκα ήταν διαμελισμένη και ο σύζυγός ούρλιαζε βλέποντας τη σορό της γυναίκας του σε αυτή την κατάσταση.Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για νεκροψία και νεκροτομή ενώ ανακρίσεις κάνει η τροχαία αυτοκινητοδρόμου Θερμοπυλών όπου πρόκειται να καταθέσουν τόσο ο οδηγός του λεωφορείου όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε την γυναίκα.Πηγή: lamiafm1.gr   […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here