Με φώτα μουσική και πυροτεχνήματα η έναρξη των γιορτών στη Λαμία(φωτο)

1

Γέμισε κόσμο το βράδυ της Παρασκευής η πλατεία Πάρκου της Λαμίας στην εκδήλωση για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Και όταν ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης πάτησε το κουμπί 18.000 λαμπιόνια έλαμψαν πάνω στο δέντρο και φώτισαν όλη την πλατεία.Από νωρίς ακουγόταν κάλαντα και έπαιζε μουσική,τα παιδιά των ΚΔΑΠ,η Δημοτική Φιλαρμονική και η χορωδία του 6ου Γυμνασίου Λαμίας κράτησαν ζεστό και γιορτινό το κλίμα μέχρι να ξεκινήσει η συναυλία των STAVENTO που ξεσήκωσε τον κόσμο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ωραία τα πυροτεχνήματα, η Φιλαρμονική του Δήμου, όπως πάντα «έδωσε τα ρέστα», η χορωδία του 6ου Γυμνασίου…. Ο φωτισμός του δένδρου «ακατάλληλος» το βαθύ αυτό μπλε, ενοχλεί όταν το κοιτάς & δεν αναδεικνύει το φυσικό κάλλος του δένδρου. Η φάτνη όπως κάθε χρόνο «του χωριού», έχει πάνω από 10 χρόνια ζωής, έχει φθαρεί … Η τσιμεντένιες βάσεις με σωλήνα νερού & σχοινί για να «κρατά» τον κόσμο απαράδεκτα, όπως & στα έλατα (πλ. Πάρκου, Λαού, Διάκου), συρματόσχοινα, βάση σιδερένια, τυλιγμένη ταινία (κόκκινο-λευκό). Βάλτε καγκελάκια ξύλινα η μεταλλικά, «σκεπάστε» τις βάσεις των δένδρων. Ωραία φώτα έχει το δένδρο στη πλ. Διάκου. Είδα στη Θήβα έχουν ωραία φωτάκια στο δένδρο τους….
    Το παιδικό τραινάκι πότε θα βγεί?
    Μουσική (χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χωρίς διαφημίσεις) στις πλατείες & πεζοδρόμους γιατί & αυτή τη χρονιά δεν εγκαταστάθηκε….
    Υπάρχουν εδώ & χρόνια λάμπες «φλάς» για τα μεγάλα χριστουγεννιάτικα δένδρα, εδώ στη Λαμία πότε θα έλθουν?
    Γιατί δεν έγινε προμήθεια νέας μεγάλης Φάτνης με όλες τις φιγούρες & σχέδια (λεφτά υπάρχουν), να έρχονται έστω να δουν τη φάτνη στη Λαμία & να μείνει στην πόλη κάτι από τα φετινά Χριστούγεννα?)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here