Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη συναντήθηκε ο Γιάννης Σαρακιώτης

1

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Παναγιώτατο κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, ως μέλος αντιπροσωπείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) και με την ευκαιρία της Θρονικής εορτής του Πατριαρχείου.

Τα μέλη της Δ.Σ.Ο. είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον Παναγιώτατο και την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου για την 25ετή δράση του οργανισμού, ενώ παρακολούθησαν τον Εσπερινό και την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία

Ο κ. Σαρακιώτης, αφού ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την υποδοχή της αντιπροσωπείας στην Κωνσταντινούπολη, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα διατήρησης και ενίσχυσης των ιστορικών και πνευματικών δεσμών του Φαναρίου με τους πιστούς στη χώρα μας.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια & εις «ανώτερα»! Τελικά οι του Σύριζα έχουν Θεό η δεν έχουν τον Θεό τους? Ο συγκεκριμένος Πατριάρχης δεν έχει καμία πνευματικότητα, ενεργεί ως «Νομάρχης» τα αμπελοχώραφα του….
    Τι να πει κανείς….όταν Εκκλησιαστικοί «παράγοντες» συναγελάζονται με ανθρώπους που δεν πιστεύουν στο Σωτήρα Χριστό & την Εκκλησία Του, ψηφίζουν αντιχριστιανικούς νόμους, & εκφράζονται υποτιμητικά για την τροφό του Έθνους Εκκλησία…..να τους «χαιρόμαστε»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here