Μακρακώμη: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας.Θα δώσει απαντήσεις η νεκροψία;

0

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Μακρακώμης από τον τραγικό θάνατο ενός ζευγαριού που βρέθηκαν πυροβολημένοι μέσα στο σπίτι τους το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία που έκανε και την σχετική αυτοψία στον χώρο συγκεντρώνει στοιχεία για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Το πιθανότερο σενάριο δείχνει οικογενειακό καυγά,πυροβολισμό της 50χρονης γυναίκας από τον 48χρονο άνδρα της απευθείας στο κεφάλι και αυτοκτονία του ίδιου στην συνέχεια με το πιστόλι που κατείχε και βρέθηκε ανάμεσα στα δύο πτώματα.

Δεν αποκλείεται  σε αυτό το σημείο να συνέβη και κάτι άλλο για το οποίο όμως δεν έχουν βρεθεί στοιχεία.Δεν εντοπίστηκε παραβίαση πόρτας ή παραθύρου ενώ δεν υπήρχε και αναστάτωση μέσα στο σπίτι.

Παντρεμένοι για περισσότερο από 20 χρόνια ο Νίκος και η Μαίρη δεν απέκτησαν παιδιά.

Εκείνος ασχολούνταν με την επιχείρηση πρατηρίου υγρών καυσίμων που διατηρούσαν στην είσοδο της Μακρακώμης στο ισόγειο του σπιτιού τους και όλοι μιλούν για έναν εργατικό ήσυχο άνθρωπο. Δίπλα του και η σύζυγός του που έριξε το ενδιαφέρον της στον ελεύθερο χρόνο της στην ζωγραφική και τις κατασκευές ενώ από όλους χαρακτηρίζονταν ως η χαρά της παρέας.

Τί συνέβη σήμερα και όλα αυτά χάθηκαν από δύο πυροβολισμούς;

Κάποιες απαντήσεις αναμένονται από τα στοιχεία που συγκεντρώνει η Αστυνομία και κάποιες άλλες από τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που παραγγέλθηκε ήδη.

Τις σωρούς του τραγικού ζευγαριού μετά την μακροσκοπική εξέταση του χώρου από την Αστυνομία,μετακίνησαν και μετέφεραν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών.

Όσο για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας,η γνωστή ιστορία που κατάντησε ανέκδοτο. Έχουμε Υπηρεσία αλλά δεν έχει νεκροτόμο οπότε δεν γίνεται ούτε αυτοψία του χώρου του συμβάντος αφού δεν θα γίνει νεκροτομή στην Λαμία.

Ιατροδικαστής από την Αθήνα δεν μετακινείται σε τέτοια απόσταση και έτσι είναι πολύ πιθανό κάποια στοιχεία που θα εντόπιζε ένα έμπειρο μάτι ιατροδικαστή να μην αξιοποιηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here