Μήνυμα Αθ.Γιαννόπουλου για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

1

Χθες το βράδυ είχαμε την ευκαιρία όχι μόνο οι Νεοδημοκράτες αλλά και όλοι οι πολίτες να απολαύσουμε ένα θέαμα που είχε σχέση με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

42 εκλεκτοί υποψήφιοι αντιπροσωπευτικά από όλη την Ελλάδα και από επαγγελματικές δραστηριότητες παρουσιάστηκαν μπροστά στο κατάμεστο χώρο της εκδήλωσης «Ελληνικός Κόσμος» με κεντρικά μηνύματα την ενδυνάμωση της Δημοκρατίας, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το Κράτος Δικαίου την επένδυση στην πραγματική οικονομία, την ενδυνάμωση της ευρωπαϊκής μας προοπτικής.

Μια εκλεκτή και ισχυρή ομάδα υποψηφίων που πραγματικά μας προβληματίζουν ποιον από όλους να ψηφίσουμε που θα υπηρετήσουν τις ευρωπαϊκές αξίες της παράταξής μας και το ευρωπαϊκό όραμα.

Το ψηφοδέλτιο αυτό νίκης της Νέας Δημοκρατίας αναδεικνύει συγκριτικά με τα των άλλων κομμάτων τη ποιοτική διαφορά που το βράδυ της 26ης Μαΐου η Νέα Δημοκρατία θα στείλει ένα μεγάλο και ξεκάθαρο μήνυμα. Μήνυμα αλλαγής και νίκης που θα είναι το προανάκρουσμα της μεγάλης νίκης στις Εθνικές Εκλογές και της πολιτικής ανατροπής που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι 45 βουλευτές της ΝΔ, που… αγανάκτησαν με το ανθελληνικό παραλήρημα του Φίλη, τι έκαναν με τις ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ σε περιεχόμενο δηλώσεις του Καιρίδη; Ζήτησαν την «αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη» του νέου αρνητή της Ποντιακής Γενοκτονίας; Απαίτησαν, έστω, την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ; Όχι, και στις δύο περιπτώσεις, επιβεβαιώνοντας με τον χειρότερο, ελεεινότερο και γλοιωδέστερο τρόπο το περιεχόμενο της γνωστής ρήσης «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα».
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απ’ αυτούς δεν είχε τον στοιχειώδη ανδρισμό και την ανάλογη ευθιξία να ζητήσει είτε την ποινική δίωξη του Καιρίδη είτε την άμεση αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Αυτή είναι η αληθινή φύση της πατριδοκάπηλης ΝΔ, κάτι που πρέπει να έχει κατά νου κάθε Έλληνας Πατριώτης στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here