Μένει στους ΑΝΕΛ ο Κώστας Μιχαλίτσης. Παραιτήθηκε από την ΚτΠ

0

Το στέλεχος των ΑΝΕΛ στην Στερεά Ελλάδα Κώστας Μιχαλίτσης δημοσιοποίησε σήμερα την παραίτησή του από το ΔΣ της Κοινωνίας της Πληροφορίας ,εξηγώντας πως είναι ανήθικο αφού την θέση κατείχε μετά από πρόταση των ΑΝΕΛ και του Π. Καμένου να συνεχίσει να την κρατά μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Δείτε την επιστολή:

Προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής 14/1/2019

Κοινοποίηση Πρόεδρο ΚτΠ

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, με την παραμονή μου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας της Πληροφορίας στην πρόσφατη αλλαγή των μελών του, ανανεώνοντας  τη θητεία μου.

Παρόλο που, η επαγγελματική μου κατάρτιση,  πορεία και τρέχουσα απασχόληση συνάδουν με την αντίστοιχη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚτΠ και η πρόκληση του κλεισίματος του ψηφιακού χάσματος στη Δημόσια Διοίκηση, η μείωση του ψηφιακού αναλφαβητισμού στους συμπολίτες μας αλλά και χρήση των ΤΠΕ στην ανάπτυξη της οικονομίας μας, είναι αναμφισβήτητα μια πρόκληση για μένα αλλά και πεδίο εργασίας.

Εντούτοις, και επειδή σαφώς γνωρίζετε ότι στη θέση αυτή προτάθηκα από τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θεωρώ ηθικό χρέος μου να θέσω στη διάθεση σας την παραίτηση μου ύστερα από την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από το Κυβερνητικό σχήμα.

Σας ευχαριστώ

Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης

Μέλος Δ.Σ ΚτΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here