Μένει ο Χάβος, ανανεώνεται το ρόστερ της Λαμίας !

Αδειοδοτήθηκε με την πρώτη η Λαμία,ποιές ομάδες ίσως μείνουν εκτός...

0

Αίσια έκβαση είχε η συζήτηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον τεχνικό Μάκη Χάβο και ο πετυχημένος προπονητής υπογράφει νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Μέχρι να καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο άνδρες υπήρξαν αρκετές στιγμές έντασης στη σχέση τους, αλλά τόσο ο μεγαλομέτοχος όσο και ο κ.Χάβος βρήκαν τον κοινό τόπο για να συμφωνήσουν και έδωσαν τα χέρια, ξεχνώντας πικρίες και αντιδράσεις στην διάρκεια της προηγούμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.
Η ανακοίνωση της ομάδας δίνει το στίγμα προσέγγισης των δύο πλευρών με αίσια κατάληξη, γεγονός που χαιρετίζεται και από τους χιλιάδες φιλάθλων,της μοναδικής πλέον στερεοελλαδίτικης ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, μετά τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΊΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή κ. Μάκη Χάβο, όπως ήταν αναμενόμενο μετά την επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.
Του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας.Τέλος καλό όλα καλά, πάμε για άλλες ένδοξες ποδοσφαιρικές ημέρες με το λογότυπο της ομάδας μας”.

Τέλος καλό όλα καλά και η τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης έχει την δική της σημειολογία,ουσιαστικά δεσμεύει ηθικά τον έλληνα τεχνικό για την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.
Το καλό νέο με την ανανέωση του συμβολαίου του κ.Χάβου χαιρετίστηκε θερμά και στο βοηθητικό γήπεδο που προπονείται η ομάδα και στα πρόσωπα των περισσοτέρων διέκρινε κανείς την έκφραση ικανοποίησης και χαράς, βέβαια κάποιοι από τους παίχτες που σήμερα είναι στο ρόστερ της ομάδας πιθανόν να αποχωρήσουν και άλλοι παίχτες να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας,αυτά γίνονται κάθε χρόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο,πολύ δε περισσότερο σε ομάδες με υψηλούς στόχους και έγκαιρης διασφάλισης παραμονής στην μεγάλη Κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χθες συνεδρίασε η αρμόδια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και χορήγησε άδεια στην ομάδα της Λαμίας όπως και στις περισσότερες άλλες ομάδες της μεγάλης Κατηγορίας.
«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη διήμερη συνεδρίασή του, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA (άδεια UEFA) στις ΠΑΕ:

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ 1964, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΕΚ, ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗ, ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ο.Φ.Η.), ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΕ.

Δεν χορηγεί άδεια για τις διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ λόγω μη εκπλήρωσης των άρθρων 50, 50β και 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (έκδοση 2018). Η ποινή για τις εγχώριες διοργανώσεις, πέραν των επιμέρους περιορισμών που αναφέρονται στο Άρθρο 8β του Κανονισμού, είναι η αφαίρεση έξι (6) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος Super League 2019-20.

Δεν χορηγεί άδεια για τις διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις στις ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2018), με μόνη ποινή την επιβολή προστίμου έως είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ. Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here