Ληστεία απόψε λίγο πριν τις 10 σε super market στα Καμένα Βούρλα

0
sdr

Λίγο πριν τις 10 απόψε και μόλις αποχωρούσαν και οι τελευταίοι πελάτες 2 άγνωστοι εισήλθαν σε σουπερμάρκετ στη λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων και υπό την απειλή των όπλων άρπαξαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από τα ταμεία του καταστήματος και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ακολούθησε καταδίωξη και λίγο έξω από τον Άγιο Κωνσταντίνο βρέθηκε καμένο αυτοκίνητο με το οποίο αρχικά φέρεται να είχαν διαφύγει οι δράστες.

Άμεσα έφτασε στο σημείο η Ασφάλεια Λαμίας και εστίασε πέραν των αρχικών καταθέσεων των υπαλλήλων στο βίντεο που κατέγραφε την κίνηση.Από την Τροχαία στήθηκαν μπλόκα προς Αθήνα και Λαμία αν και πιστεύεται πως οι δράστες και οι συνεργοί τους είχαν σχεδιάσει καλά τον δρόμο διαφυγής τους αφού το σημείο που βρίσκεται το κατάστημα στην έξοδο της λουτρόπολης προς Αθηνα δίνει πολλές εναλλακτικές.

Σε δηλώσεις τους στο lamiafm1.gr οι υπεύθυνοι του καταστήματος διαβεβαίωσαν πως δεν κινδύνεψε κανείς,εντολή άλλωστε της Διεύθυνσης είναι να μην κάνουν κινήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την ζωή τους η πελατών τους σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κατάστημα μπαίνει στο στόχαστρο ληστών.Πριν 3 χρόνια άγνωστοι είχαν εισβάλει και πάλι μόνο που τότε είχαν φύγει άπραγοι.Απόψε στάθηκαν πιο τυχεροί αφού πήραν τις εισπράξεις αγνώστου ύψους μέχρι στιγμής.Ίσως όμως να μην είναι και τόσο τυχεροί αφού η σήμανση συγκέντρωσε αρκετά στοιχεία που άφησαν πίσω τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here