Λαμιώτης: Ήθελε τις γυναίκες σκλάβες του σεξ και τις βασάνιζε!

Ένοχος μεν ελεύθερος δε...

0

Μια απίστευτη υπόθεση βιαιότητας, βασανισμού και προσβολής προσωπικότητας νεαρών γυναικών ξαναζωντανεύει στο δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας.
Πρωταγωνιστής ένας 35χρονος λαμιώτης που διέμενε στο κέντρο σχεδόν της πόλης δύο τετράγωνα μετά το δικαστικό Μέγαρο, εκεί είχε στήσει το κολαστήριο του.
Τα θύματα του, ενήλικες ή και ανήλικες γυναίκες τον κατηγορούν για σαδιστή που τις υποχρέωνε να κάνουν μαζί του σεξ δεμένες και φιμωμένες και άλλη φορά υπό την απειλή όπλου ότι θα τις σκότωνε.
Είναι η υπόθεση που αποκάλυψε πρόπερσι μια 40χρονη γαλλίδα η οποία “φιλοξενήθηκε” στο σπίτι του στην Λαμία, δεμένη για μέρες στο κρεββάτι του σπιτιού του!
Σήμερα άρχισε η δίκη του χωρίς την παρουσία της γαλλίδας αλλά με τις καταθέσεις άλλων γυναικών με τις οποίες, κατά καιρούς, είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις και οι οποίες βίωσαν “συνθήκες πραγματικής κόλασης στα χέρια ενός αδίστακτου σαδιστή” όπως οι ίδιες ανέφεραν.
Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2018 ο 35χρονος είχε γνωρίσει μέσω facebook την 40χρονη γαλλίδα και προθυμοποιήθηκε να την φιλοξενήσει στο σπίτι του στην Λαμία.
Αντί για φιλοξενία όμως όπως αργότερα κατήγγειλε η ίδια, βίωσε την βία και τον απόλυτο εξευτελισμό αφού ο 35χρονος την οδήγησε σε ένα απομονωμένο δωμάτιο του διαμερίσματος του όπου την έδεσε χεροπόδαρα και την φίμωσε.
Όμως είχε ξεχάσει κοντά της το κινητό τηλέφωνο και αφού η γαλλίδα κατάφερε να ελευθερώσει το ένα χέρι της στην συνέχεια επικοινώνησε με την οικογένεια της στην Γαλλία,έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το απίστευτο αυτό γεγονός που εκτυλίσσονταν στο κέντρο σχεδόν της Λαμίας.
Όμως μετά την δημοσιότητα άρχισαν να μιλούν και άλλα θύματα του 35χρονου.

Στην σημερινή ακροαματική διαδικασία ένα από τα θύματα του μια 25χρονη λαμιώτισσα χαρακτήρισε τον δράστη ως άνθρωπο-τέρας που την κρατούσε δεμένη και φιμωμένη,την βίαζε,την χτυπούσε και την απειλούσε να την σκοτώσει αν τολμούσε να μιλήσει και να αποκαλύψει τα όσα βίωνε στο σύγχρονο κολαστήριο του.
Τα ίδια κατέθεσε και μια 24χρονη που επίσης βίωσε ανάλογες καταστάσεις και οι οποίες σημάδεψαν βαθιά την ψυχή της.
“Για να αποδείξει πόσο σκληρός άνδρας ήταν επιχείρησε να ράψει με βελόνι και κλωστή τα χείλη μου” είπε η άτυχη κοπέλα ενώ σε άλλες περιπτώσεις την φίμωνε τοποθετώντας στο στόμα της μονωτική ταινία!
Παράλληλα όμως ο 34χρονος ασκούσε και μια ανεξήγητη ισχυρή και καταλυτική ψυχολογική επιρροή στα θύματα του πείθοντας τα ότι ήταν άβουλα όντα και δεν ήταν ικανά να κάνουν άλλες σχέσεις στην ζωή τους και επομένως η σχέση μαζί του ήταν μονόδρομος!

Ο ίδιος πάντως “ανερυθρίαστα” όπως αναφέρθηκε, επιμένει να ισχυρίζεται πως ότι έγινε,έγινε με την θέληση και την συγκατάθεση των θυμάτων του!
Στο δικαστήριο δεν έχει εμφανιστεί η γαλλίδα αλλά θα αναγνωσθεί η συγκλονιστική κατάθεσή της!
Η δίκη τελικά ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και η ετυμηγορία της έδρας ήταν  να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 8 χρόνων αλλά με ανασταλτικό αποτέλεσμα και  αφέθηκε ελεύθερος!
Όλες οι κατηγορίες ήταν προϊόν ερωτικής ζήλιας ανέφερε στην απολογία του τόσο ο ίδιος όσο και μάρτυρες υπεράσπισης του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here