Λαμία: Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο

0

Πρώτη μέρα στο σχολείο με αγιασμό σήμερα.

Εκπαιδευτικοί μαθητές κοινοβουλευτικοί,αυτοδιοικητικοί,όλοι παρόντες στο πρωινό σχολικό ραντεβού.

Εμφανής η απουσία του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Νικολάου που συνήθιζε να πιάνει κουβέντα τέτοια μέρα και να νουθετεί τους μαθητές.

Ακόμη και τα αδέσποτα της γύρω περιοχής προσήλθαν για τον αγιασμό.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ιστορικό ΠΕΤΡΙΝΟ,το κτίριο που εξακολουθεί να στεγάζει τους μαθητές της καρδιάς της Λαμίας.

Στο Πέτρινο έδωσαν το παρόν η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα,ο Διευθυντής Βθμιας Σπύρος Πιλιτζίδης, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης,ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλίας Σανίδας,ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος,ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης και η πρώην Αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη.

Δείτε φωτογραφίες και από τον αγιασμό στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας (Αινιάνων),παρουσία της κας Μπενιάτα,του κου Πιλιτζίδη,των βουλευτών Γιώργου Κοτρωνιά και Θέμη Χειμάρα,του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού,του Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου  των αντιδημάρχων,Κώστα Μουστάκα,Παναγιώτη Φώσκολου, Αμαλίας Ποντίκα και Θανάση Παπαχρήστου, εντεταλμένων και δημοτικών συμβούλων.

Στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Λειανοκλαδίου τους τοπικούς φορείς εκπροσώπησε ο νεοεκλεγείς στην Δ. Ε. Λειανοκλαδίου Κώστας Αναστασίου.

Ο κ. Αναστασίου, “νέο αίμα” στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του νέου Δημάρχου Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και ανέλαβε τις αρμοδιότητες του ως υπεύθυνος της Δημοτικής Ενότητας Λειανοκλαδίου.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις :

Βουλευτής Φθιώτιδας ΝΔ Θέμης Χειμάρας:

Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός:

Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here