Λαμία: Τα πήρε όλα και έφυγε ο ενοικιαστής.Άφησε πίσω του φέσι 370.000 ευρώ

1

Ξήλωσε τα πάντα και στην κυριολεξία άφησε πίσω του 4 τοίχους όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός.

 

Σε έναν εμβληματικό χώρο όπως το Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά που τα τελευταία χρόνια νοίκιαζε ο Δήμος Λαμιέων η εγκατάλειψη είναι εμφανής.

Από την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου ο χώρος είναι έρημος και μόνο θλίψη γεννά σε όσους κάνουν τον περίπατό τους μέχρι εκεί.

Ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι υπηρεσίες του Δήμου ενώ όπως ενημερώνει με ανάρτησή του ο κος Στασινός ήδη συστάθηκε επιτροπή για να εξετάσει όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μόνο θλίψη προκαλούν οι εικόνες από τον Άγιο Λουκά στη Λαμία.
Ο επιχειρηματίας άδειασε κυριολεκτικά τον χώρο που τον φιλοξενούσε αφήνοντας περί τις 370.000 ευρώ φέσια στους δημότες μας.

Συνεργοί σε αυτή την απαξίωση ενός απο τα πιο εμβληματικά σημεία της Λαμίας και της κατασπατάλησης του δημοτικού χρήματος όσοι υπέθαλψαν και συντήρησαν αυτήν την κατάσταση.

Δυστυχώς οι λίγες φωνές αγωνίας που εκφράζαμε τόσα χρόνια ως αντιπολίτευση σε δημοτικό συμβούλιο και Δ.Σ.Κοινωφελούς αγνοήθηκαν επιδεικτικά.

Αναμένω όσους χρέωσαν τους δημότες να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

*Να ενημερώσω πως ήδη από την Πέμπτη όταν έγινε γνωστό στην Δημοτική Αρχή το γεγονός,με απόφαση Δημάρχου,συστήθηκε τριμελής επιτροπή από την Τεχνική Υπηρεσία για πλήρη εκτίμηση και απογραφή του δημοτικού κτηρίου που αιφνιδιαστικά ερήμωσε μέσα σε μια νύκτα.

Άμεσα επίσης συγκαλείται έκτακτο Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου για να δρομολογηθούν οι νομικές ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία των συμφερόντων των δημοτών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λαμογια παντού, Δηπεθε, παζάρια, καύσιμα, έργα μαϊμού και ξανα οι μισοί ειναι οι ίδιοι στη Νέα Δηματικη αρχη. Ποιος να μησει για ποιόν ? Πλήρωνε κορόιδο Λαμιωτης ξανά ξανά ξανά. Με όλους τους δημοτικούς χώρους υπάρχει σκάνδαλο. Συμψηφισμό το λένε οι δικηγόροι!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here