Λαμία: Στις φυλακές της Τρίπολης η τριάδα που κακοποιούσε την 18χρονη ΑμΕΑ

0

Ομόφωνη ήταν η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για τον 53χρονο που εξέδιδε την ΑμΕΑ κόρη του σε φίλους και γνωστούς.Την ίδια τύχη είχαν και δύο από τους …πελάτες του σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από αρκετές ώρες ακρόασης οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης αποφάσισαν την προφυλάκιση των 3ων κατηγορουμένων αφού οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν για την αθωότητά τους.

Καταλυτική ήταν η μαρτυρία των μεγαλύτερων παιδιών της οικογένειας. Τα δύο αγόρια που δεν μένουν στο σπίτι των γονιών τους κατέθεσαν πως η συμπεριφορά του πατέρα τους ήταν απαράδεκτη και στα ίδια,και στην μικρή τους αδελφή αλλά και τη μητέρα τους που επίσης έχει πρόβλημα νοητικής στέρησης.

Ο 53χρονος αλλά και οι δύο 60χρονοι φίλοι του επέμεναν πως όλα είναι μια παρεξήγηση και οφείλονται στις κακές σχέσεις των δύο μεγαλύτερων παιδιών του μαζί του.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την καθημερινότητα της οικογένειας ακούστηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του γραφείου ανακριτή και εισαγγελέα αλλά μένουν να αποδειχθούν στο δικαστήριο.

Κακοποίηση της 18χρονης με την ανοχή αν όχι την συνέργεια του πατέρα,από μικρότερη ηλικία και όχι μόνο από τους δύο συγκρατούμενους του αλλά διάφορους κατά καιρούς συνεργάτες του στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί έξω από την Λαμία.

Η διαδικασία μόλις ξεκίνησε,τόνισε ο αυτεπάγγελτα διορισθείς δικηγόρος Κώστας  Αμπλιανίτης. Υπάρχουν σημεία στη δικογραφία που μπορούν να στηρίξουν τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων αλλά και πολύ βαριές κατηγορίες. Αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις,το δικαστήριο είναι μπροστά,σχολίασε μετά την απόφαση ο κος  Αμπλιανίτης  επιμένοντας πως πρόκειται για μια ιδιάζουσα κατάσταση όπου οι κατηγορούμενοι δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν πλήρως την βαρύτητα των πράξεών τους και τις συνέπειες που έχουν.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here